Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tampereen uusi shoppailutapahtuma Mega Outlet saa jatkoa ensi keväänä

Tampereen Messut

Tampereen uusi shoppailutapahtuma Mega Outlet saa jatkoa ensi keväänä

Tiedote.
Julkaistu: 07.12.2014 klo 19:11
Julkaisija: Tampereen Messut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla järjestettiin sunnuntaina 7.12.2014 uusi shoppailutapahtuma Mega Outlet. Ensimmäistä kertaa toteutetussa myyntitapahtumassa oli mukana 64 yritystä. Tuotevalikoimissa oli vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, asusteita, kosmetiikkaa sekä hyvinvointituotteita ja -palveluita. Mega Outletin tarjontaan tutustui 3582 kävijää. Positiivisen vastaanoton saanut uutuustapahtuma on päätetty järjestää seuraavan kerran sunnuntaina 22.3.2015.

– Ensimmäinen Mega Outlet onnistui mukavasti ja kävijät löysivät hyvin uuteen shoppailutapahtumaan. Mukana olleiden yritysten edustajilta saadun palautteen mukaan tällaista rentoa myyntitapahtumaa on kaivattu, joten heidän toiveestaan Mega Outlet on päätetty järjestää heti keväällä uudelleen. Uusi on aina uusi ja nyt ensimmäisen kerran kokemusten sekä saatujen palautteiden pohjalta meidän on hyvä lähteä kehittämään seuraavaa tapahtumaa. Otamme mielellämme vastaan myös kävijöiden palautetta, jotta kevään Mega Outlet vastaisi mahdollisimman hyvin suuren yleisön toiveita. Tällainen osto- ja myyntitapahtuma on myös meille tervetullut lisä varsinaisen messutarjontamme rinnalle, sanoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messut Oy:stä.

Mega Outletissa oli myynnissä niin kotimaisia laatutuotteita kuin myös kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Tapahtumassa mukana olleet yritykset olivat tyytyväisiä kävijämäärään, vilkkaaseen myyntiin ja sujuviin järjestelyihin. Mega Outlet ajoittui juuri sopivasti parhaaseen jouluostossesonkiin. Tamperelainen lifestyle-liike Cotton myi tapahtumassa huippubrändien, kuten Michael Korsin, Marc Jacobsin ja Marlene Birgerin tuotteita pienin alennuksin.

– Tampereella on todellakin ollut tilausta tällaiselle shoppailutapahtumalle ja olemme varmasti mukana kevään Mega Outletissa. Kauppa kävi todella hyvin ja lisäksi tämä tapahtuma tarjosi myös meidän kaltaisille kivijalkamyymälöille loistavan paikan lisätä tunnettuutta ja hankkia uusia asiakkaita. Lisäksi järjestelyt oli hoidettu niin, että yrityksen oli erittäin helppoa ja vaivatonta osallistua tapahtumaan. Mega Outlet herätti hyvin kiinnostusta jo etukäteen ja tapahtumassa oli hyvä kuhina heti aamusta. Vapaa sisäänpääsy ja maksuton pysäköinti varmistivat sen, että kynnys osallistua tällaiseen shoppailupäivään pysyi kaikille matalana. Lisäksi Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on tapahtumapaikkana niin tunnettu ja helposti saavutettavissa, että asiakkaat löysivät hyvin paikalle, kertoo lifestyle-liike Cottonin yrittäjä Eeva Ahola.

Yksi onnekas voitti Michael Kors -laukun – Hyväntekeväisyyskeräykseen tuotiin lahjoja lapsille

Mega Outletissa arvottiin tuhannen ensimmäisen kävijän kesken Michael Kors -laukku "Selma bag" (arvo 360 euroa). Laukun voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Mega Outlet -tapahtuma toimi myös Joulupuu Tampere -hyväntekeväisyyskeräyksen lahjojen vastaanottopisteenä. Kävijät toivat tapahtumaan joululahjoja annettavaksi vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. Keräyksen järjestää Tammerkosken Nuorkauppakamari ry. Lisätiedot: www.jctammerkoski.com/projektit/joulupuu.


Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi
Facebook: facebook.com/tampereenmessut (tapahtuma: Mega Outlet 2014)
Twitter: @TampereenMessut, #MegaOutlet

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133,
hannele.nuotio(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs