Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tallinnan satamaan avattiin Prisma Express

SOK

Tallinnan satamaan avattiin Prisma Express

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2013 klo 12:01
Julkaisija: SOK

Tallinnan satamaan, D-terminaalin viereen avattiin 14.3.2013 Prisma Express. Erityisesti Tallinnaan saapuville turisteille ja S-ryhmän asiakasomistajille suunnattu pieni Prisma-myymälä tarjoaa sataman ja koko Tallinnan parhaat hinnat. Prisma Expressin matkamuisto- ja juomavalikoima on yhtä suuri kuin tavallisessa Tallinnan hypermarketissa. S-Etukortilla kaikista ostoista kertyy Bonusta.

– Prisma Express sijaitsee aivan Tallinkin laivojen saapumispaikan eli D-terminaalin vieressä. Prisma Expressin etuna muihin sataman liikkeisiin verrattuna on asiakasomistajien mahdollisuus saada Bonusta kaikista myymälässä myytävistä tuotteista. Maaliskuussa asiakasomistajat saavat Prisma Expressissä tuplabonukset, kertoo Prisma Peremarketin toimitusjohtaja Janne Lihavainen

Prisma Express on pienmyymälä, jonka pinta-ala on noin 500 neliötä. Myymälässä on tarjolla juuri turistien suosimia tuotteita erittäin edullisesti. S-Etukortilla kaikista ostoksista kertyy Bonusta.

– Pidämme kiinni myös satamassa hintalupauksestamme ja tarjoamme alueen parhaat hinnat, Lihavainen lisää.

Prisma Express sijaitsee osoitteessa Uus-Sadama 25A, aivan D-terminaalin pääsisäänkäyntiä vastapäätä.

Prisma Peremarket aloitti toimintansa vuonna 2000. Prisma Peremarketilla on kahdeksan Prismaa ja yksi ravintolamaailma, ja se työllistää noin 1 200 henkeä Virossa. SOK:n tytäryhtiönä Virossa toimii myös AS Sokotel, joka harjoittaa Sokos Hotel Virun liiketoimintaa.

Lisätiedot:

Janne Lihavainen, toimitusjohtaja, AS Prisma Peremarket, +372 56 809 601, janne.lihavainen@sok.fi
Kadri Lainas, markkinointi- ja viestintäjohtaja, AS Prisma Peremarket, puh. +372 5645 0326, kadri.lainas@sok.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs