Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Suomalaisen Kirjakaupan uusi konseptimyymälä avattu kauppakeskus Kampissa

Suomalaisen Kirjakaupan uusi konseptimyymälä avattu kauppakeskus Kampissa

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2011 klo 10:06
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Jatkuva uudistuminen on yksi Suomalaisen Kirjakaupan toiminnan kulmakivistä ja ketjun konseptiuudistus saa jatkoa, kun Helsingin Kampissa vietetään tällä viikolla uudistetun myymälän avajaisia.

Suomalaisten lukijoiden ostokäyttäytyminen sekä odotukset kirjakauppaa, sen valikoimia ja palvelua kohtaan ovat viime vuosina muuttuneet nopeasti. Suomalainen Kirjakauppa uudistaa myymälä- ja ketjukonseptinsa kuluttajien toiveiden perusteella.

Henkilökunta ja uusi Hakukone auttavat sopivan kirjan valitsemisessa ja tuotteiden löytämisessä myymälästä

Asiakkaiden oppaana toimivan osaavan henkilökunnan lisäksi asiakkaita palvelevat Kampin myymälässä Hakukoneet. ”Hakukone auttaa asiakasta sopivan kirjan valitsemisessa ja sen avulla asiakas voi selvittää mistä myymälän hyllystä kirja löytyy vai onko kirja tilattavissa Suomalaisen laajasta tilausvalikoimasta” kertoo Kampin myymälän myymäläpäällikkö Johanna Hulkko.

Treffit Suomalaisen kirjakahvilassa

Kiinnostaisiko hengähdystauko ostosten lomassa, yhteisen herkutteluhetken jakaminen ystävien kanssa tai mielenkiintoiseen kirjailijatapaamiseen osallistuminen? Asiakkaiden toivomuksesta Suomalainen Kirjakauppa toteutti yhteistyössä Picnic Finland Oy:n kanssa Kampin kirjakaupan yhteyteen kirjakahvilan, joka palvelee Kampin asiakkaita arkisin aina aamusta kello seitsemästä lähtien ja viikonloppuisin Suomalaisen aukioloaikojen puitteissa. ”Tarjolla on sekä suolaisia, että makeita herkutteluhetkiä kirjanystäville ja muillekin pistäytyjille” Hulkko jatkaa.

Sähköinen kirja rikastuttaa lukemista

Sähköinen kirja erilaisine lukulaitteineen ja lataamismahdollisuuksineen on osa uudistuvaa valikoimaa.  Sähköinen kirja on Suomalaisessa Kirjakaupassa palvelutuote, jonka vuoksi myymälöihin on koulutettu e-kirjaoppaita. ”He auttavat asiakkaita tutustumaan uuteen tapaan lukea. E-kirjojen ja e-kirjalukulaitteiden kysyntä kasvaa vähitellen, ja kuluvan vuoden jouluna sen uskotaan löytyvän yhä useampien kirjanystävien lahjalistalta. Asiakkaiden toivomuksesta myös askartelu- ja taitelijatarvikkeiden valikoimaa on laajennettu” toimitusjohtaja Jarmo Oksaharju kertoo.

Suomalainen Kirjakauppa on 99-vuotias, Suomen suurin kirjakauppaketju. Ilman jatkuvaa uudistumista korkea ikä ja asiakkaiden arvostus olisivat jääneet saavuttamatta.

 ”Asiakkaat odottavat kirjakaupalta monikanavaista palvelua. Tuotteita pitää eri tavoin olla tarjolla myymälässä ja verkossa, jotta asiakkaat voivat asioida heille sopivina aikoina haluamallaan tavalla. Olemme korostaneet myymäläkonseptissa elämyksellisyyttä, paikallisuutta ja löytämisen riemua. Uusi myymälämiljöö tukee elämyksellisten tuotteittemme myyntiä ja haluamme asiakkaidemme jatkossakin viihtyvän myymälöidemme lukemattomissa maailmoissa, kehitysjohtaja Kalle Peltola kuvailee.

Lisätietoja:

Kehitysjohtaja Kalle Peltola, Suomalainen Kirjakauppa, puh. 040 359 3194

 

Suomalainen Kirjakauppa on Suomen suurin kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on yli 60 myymälää sisältäen Suomalainen Kirjakauppa -myymälät, Yliopistokirjakaupat, Reader's -pokkarimyymälät, Lukiolaisten kirjakaupan sekä verkkokauppa suomalainen.comin. Suomalainen Kirjakauppa kuuluu Rautakirja-yhtymään, joka on osa monipuolisesti viestinnän eri osa-alueilla 20:ssä Euroopan maassa toimivaa Sanoma-konsernia. www.suomalainenkirjakauppa.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs