Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Starbucks lanseeraa uudenlaiset pakkaukset – Menestyksekäs kylmien kahvijuomien tuoteryhmä vastaanottaa uuden vuoden uuden ilmeen kera

Pilgrim Oy

Starbucks lanseeraa uudenlaiset pakkaukset – Menestyksekäs kylmien kahvijuomien tuoteryhmä vastaanottaa uuden vuoden uuden ilmeen kera

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2016 klo 08:45
Julkaisija: Pilgrim Oy

Starbucks on lanseerannut elintarvikemyymälöissä ja muissa kaupoissa myytävälle kylmien kahvijuomien tuoteryhmälleen ulkoasultaan uudenlaiset pakkaukset. Yhtiö on käyttänyt uudenlaista suunnittelua ja ainutlaatuista kuviointia vedotakseen kuluttajiin ja yhdenmukaistaakseen tuotteiston Starbucksin mestarillisen tuotemerkin kanssa. Aiemmin Starbucks Discoveries -nimellä tunnetut kylmät kahvijuomat lanseerataan uudestaan Starbucks-tuotemerkin alla uuden ulkoasun tukemiseksi.  Muutosten seurauksena jotkut tuotevalikoiman tuotteet tullaan myös nimeämään uudelleen vastaamaan Starbucks-kahvilaketjun perinteitä. Muun muassa Seattle Latte tullaan tuntemaan Caffè Lattena.

Elintarvikemyymälöissä ja muissa kaupoissa saatavilla olevien tuotteiden ulkoasussa nähdään luonnollisia värejä, rakenteita ja aisteihin liittyvää kuviointia, jotka heijastavat kutakin makuvaihtoehtoa, tuoden samalla esiin Starbucks-kahvin asiantuntevuuden ja alkuperän. Esimerkiksi uudessa Caramel Macchiato -mukissa on ristikkäisiä karamelliraitoja, mikä muistuttaa Starbucks-kahviloissa tunnetusti käytettyä raidoitusta, kun taas Cappuccino-mukin ulkoasussa on sarja kuplia mukin yläosassa viitaten cappuccinon tunnetusti sisältämään vaahtoon.

”Starbucksin valmiskahvijuomat tulivat Suomen markkinoille vuonna 2011, ja tuotekategoriaan on  tullut mukaan myös uusia toimijoita. Starbucks valmiskahvijuomien myynti on kasvussa ja olemme valmiina kesäkauteen uusien pakkausten kera”, kertoo Starbucksin Euroopan, Afrikan ja Lähi-Idän toimintojen Channel Business Development -yksikön Patrik Lundell.

Kuluttajilla suoritetut testit osoittivat uusilla pakkauksilla olevan suuri mahdollisuus menestyä, sillä ne suoriutuivat 16 % tavallisia vertailuarvoja paremmin. Ne muistettiin ilman avustusta paremmin kuin kilpailijoiden tuotepakkaukset ja saivat kuluttajan ostamaan tuotteen keskimääräistä useammin*.

Nämä Starbucksin tuotevalikoiman tuotteet on valmistettu samasta yhtiön kahviloissa käytetystä, aromikkaasta ja täyteläisestä sekä sataprosenttisesti sertifioidusta Arabica Espresso -paahdon kahvista sekoitettuna makeaan, kermaiseen maitoon. Tuotteita myyvät esimerkiksi K-Supermarketit, K-marketit, Prismat, S-marketit, Alepat, Salet sekä Siwat.

Rebecca Kemp, tuoteryhmän markkinointipäällikkö Starbucksilta sanoo seuraavaa tuotteen uudesta ulkonäöstä: ”Starbucksin kylmät kahvijuomat perustuvat Starbucks-kahviloiden tuttuun kokemukseen uuden ulkonäkönsä ja tuntumansa kautta. Haluamme kuvastaa sitä laatua ja intohimoa kahviin ja paahtamisen taiteeseen, jota vain Starbucks voi tarjota.”

”Valmiskahvijuomien kirjolla pyrimme tuomaan kahvin ystäville laadukkaita vaihtoehtoja omien kahviloidemme ulkopuolella ja tarjoamaan mainion vaihtoehdon kiireisille kuluttajille, jotka eivät ehkä pääse Starbucksin kahviloihin”, Kemp jatkaa.

Täysi Starbucksin tuotevalikoimaan kuuluu neljä herkullista makuvaihtoehtoa: Caffè Latte, Caramel Macchiato, Cappuccino sekä Skinny Latte.

Lähteet:

* havainnointitutkimus pakkauksista, marraskuu 2014

Ota yhteyttä Starbucksin viestintäosastoon lisätietoja varten:

Starbucks Coffee Company
Rebecca Kemp, markkinointipäällikkö, Consumer Packaged Goods

Sähköposti: rkemp@starbucks.com

Liitetiedostot

Tietoa Starbucks Coffee Company -yhtiöstä

Vuodesta 1971 lähtien Starbucks Coffee Company on sitoutunut hankkimaan ja paahtamaan laadukasta Arabica-kahvia, jonka alkuperä on vahvistettu eettiseksi. Tänä päivänä yhtiöllä on liikkeitä ympäri maailman, ja se on erikoiskahvien johtava paahtaja ja vähittäismyyjä koko maailmassa. Olemme vankasti sitoutuneet erinomaisuuteen ja meitä ohjaaviin periaatteisiimme, ja tämän sitoumuksemme avulla luomme ainutlaatuisen Starbucks-kokemuksen jokaiselle asiakkaallemme jokaisen kahvikupillisen myötä. Päästäksesi osalliseksi tähän kokemukseen vieraile kahviloissamme tai tutustu verkkosivustoomme osoitteessa www.starbucks.co.uk.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs