Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Sonera Stadium ja VMP yhteistyöhön

Sonera Stadium ja VMP yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2012 klo 10:00
Julkaisija: VMP

Sonera Stadium ja VMP Group ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. VMP vastaa seuraavat kolme vuotta Sonera Stadiumilla pelattavien HJK:n jalkapallo-otteluiden ja muiden urheilu- ja kulttuuritapahtumien henkilöstöhallinnosta.

– HJK ja Sonera Stadium tähtäävät parhaaseen mahdolliseen menestykseen ja siinä hyvät yhteistyökumppanit ovat tärkeitä. Halusimme kehittää toimintaamme ja siksi kartoitimme vaihtoehdot erityisen tarkkaan. Henkilöstöpalveluissa luotettavuus ja palvelun laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä, ja niiden lisäksi tuntuu, että VMP pystyy tarjoamaan juuri meidän tarpeitamme vastaavan kokonaisuuden ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanuuden, toteaa Helsinki Stadion Management Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

– Uusi kumppanuus tukee loistavasti liiketoimintaamme. Se täydentää tapahtumamarkkinointiosaamistamme ja se on luonnollinen jatkumo sille työlle, jota jo teemme Hartwall Areenalla Helsingissä ja HK Areenalla Turussa. Kun Hartwall Areenalla tapahtumat painottuvat talvisesonkiin, Sonera Stadiumin tapahtumat taas painottuvat kesäsesonkiin. Uuden yhteistyökumppanuuden myötä voimme tarjota vuokratyöntekijöillemme ympärivuotisesti työtä tapahtumamarkkinointikentällä, toteaa VMP Groupin myyntijohtaja Mikko Viitanen.

HJK halusi löytää kokonaisvaltaisen ja luotettavan henkilöstöhallinnon kumppanin, joka tukee Sonera Stadiumin strategiaa palveluiden ulkoistamisessa. VMP vastaa käytännössä stadionin tapahtumien henkilöstöhallinnosta. Sonera Stadiumin tavoite on olla monipuolinen tapahtuma-areena niin infraltaan, toiminnoiltaan kuin päivittäiseltä palvelutarjonnaltaankin.

– Aiomme rakentaa puhtaalta pöydältä yhteistyömallin, josta kumpikin osapuoli hyötyy.

Meillä on pitkä kokemus tapahtumien henkilöstöhallinnosta ja osaamisellamme pystymme auttamaan asiakasta kohdistamaan voimavaroja oikeisiin asioihin, Mikko Viitanen toteaa.

 

Kovin odotuksin kauteen

104-vuotias perinteikäs jalkapalloseura HJK lähtee jälleen voittamaan Suomen mestaruutta. Erinomaiset viimeiset kolme kautta ja lupaavat esitykset Eurocupeissa ovat nostaneet myös tavoitetasoa ja samalla odotusarvoja menestymiselle myös Euroopassa. 

– Kotimaisen menestyksen lisäksi HJK:n tavoite onkin pärjätä myös Euroopassa ja joukkuetta rakennetaan sen mukaisesti. Sen lisäksi HJK on tehnyt selkeitä panostuksia katsojamäärien nostamiseen, juniori- ja olosuhdetyöhön, jotta pitkän aikavälin menestykselle luodaan hyvä pohja, Aki Riihilahti toteaa.

 

Lisätiedot: Sonera Stadium, toimitusjohtaja Aki Riihilahti, puh. (09) 7421 6701

VMP Group, Etelä-Suomen myyntijohtaja Mikko Viitanen, puh. 040 307 5101

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs