Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » SOK tehostaa markkinointiviestintäänsä – Carat Finland strategiseksi kumppaniksi

SOK

SOK tehostaa markkinointiviestintäänsä – Carat Finland strategiseksi kumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2013 klo 11:00
Julkaisija: SOK

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK tavoittelee merkittäviä kustannussäästöjä tehostamalla markkinointiviestintäänsä SOK-yhtymässä ja alueosuuskaupoissa.

Hankkeen tavoitteena on ammattimaistaa koko kaupparyhmän mediajohtamista, tehdä markkinoinnista tavoitelähtöistä ja mitattavaa.

” Mediaympäristö pirstoutuu entistä enemmän, ja mediajohtamisen merkitys korostuu tehokkaan markkinoinnin osana. Markkinoinnin mitattavuus ja tuotto ovat askeleita kohti sitä päämäärä, missä markkinointi nähdään liiketoiminnoissa investointina.”, SOK:n markkinointijohtaja Veli-Pekka Ääri kommentoi.

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK on valinnut Carat Finland Oy:n vastaamaan mediasuunnittelustaan ja ‐ostoista.

Toimistonvalintaprojekti toteutettiin SOK:n Epäsuoran hankinnan ja SOK Median johdolla yhteistyössä ketjuohjausten ja alueosuuskauppojen markkinointijohdon kanssa. Yhteistyöllä varmistettiin, että eri kehitysvaiheissa ja erikokoisten toimijoiden tarpeet tulevat riittävässä määrin huomioitua toimintamallia ja toimittajavalintaa tehtäessä.

Carat Finland vakuutti SOK:n strategisella osaamisellaan ja näkemyksellään median strategisesta roolista SOK:n liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Välittömästi alkava yhteistyö kattaa SOK-yhtymän ja sen tytäryhtiöiden sekä SOK:n jäsenosuuskauppojen ja niiden tytäryhtiöiden hallitsemien yhteisöjen muodostaman kokonaisuuden.

S-ryhmä on hoitanut mediasuunnittelun ja ‐ostamisen pitkälti hyvin itsenäisesti koko S-Ryhmän 108-vuotisen historian ajan. SOK luottaa omaan mediaansa, mutta katsoo sen hyödyntämisessä olevan vielä paljon kehitettävää.

SOK haluaa tehostaa maksetun median tuottavuutta ja luottaa Caratin näkemykseen siitä, miten maksetun median painotuksia jaetaan parhaalla mahdollisella tavalla juuri oikeissa kanavissa. ” Carat pystyi tarjoamaan tilanteeseemme sopivimmat mediatoimistopalvelut niin ketjuohjauksille kuin alueosuuskaupoille ja skaalaamaan palvelutarjoamansa käyttäjän koon ja tarpeen mukaan. Uskomme Caratin olevan paras kumppani haastamaan ajatteluamme ja sparraamaan osaamistamme uudelle tasolle modernin markkinointiviestinnän aikakaudella”, Ääri toteaa.

 

Lisätietoja antavat:

Panu Vainio

Johtaja, SOK Media

panu.vainio@sok.fi  

 

Anne Sassi-Leivonen

Hankintapäällikkö, SOK Epäsuorat hankinnat

anne.sassi-leivonen@sok.fi

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs