Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwat ja Valintatalot jatkavat pitkillä aukioloilla — "Käytämme mahdollisuutta olla auki myös erikoispyhinä"

Suomen Lähikauppa Oy

Siwat ja Valintatalot jatkavat pitkillä aukioloilla — "Käytämme mahdollisuutta olla auki myös erikoispyhinä"

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2015 klo 14:29
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Aukioloaikojen vapautuminen vaikuttaa jo ennestään pitkillä aukioloajoilla toimiviin Siwoihin ja Valintataloihin siten, että se tekee mahdolliseksi palvella asiakkaita paremmin myös erikoispyhinä. Lisäksi muutos laajentaa suurempien Valintatalojen aukioloaikoja.

Suomen Lähikauppa pitää jatkossakin kiinni pitkistä aukioloajoista kaupoissaan. Pieninä lähikauppoina Siwat ja valtaosa Valintataloista ovat palvelleet asiakkaita jo aiemminkin pitkillä aukioloajoilla iltaisin ja viikonloppuisin. Liikeaikalain kumoaminen antaa mahdollisuuden palvella asiakkaita jatkossa myös erikoispyhinä.

– Siwa tunnetaan pitkistä aukioloajoistaan, ja jatkamme lakimuutoksen jälkeenkin laajoilla aukioloajoilla. Kauppaverkkomme koostuu pääosin alle 400-neliöisistä myymälöistä, joten suurin muutos tullee ensi vuonna isojen Valintatalojen aukioloaikoihin. Uutta on myös se, että jatkossa meillä on mahdollisuus palvella asiakkaitamme laajemmin myös erikoispyhinä, toimitusjohtaja Ralf Holmlund sanoo.

Suomen Lähikaupalla on 25 isoa Valintataloa, joiden aukioloajat laajenevat iltaisin sekä sunnuntaiaamuisin. Kaikkiaan Suomen Lähikaupalla on yli 500 Siwaa ja Valintataloa, jotka palvelevat joka päivä vähintään klo 22 tai 23 asti. Vuorokauden ympäri auki olevia kauppoja on Helsingissä kaksi: Eteläesplanadilla ja Mellunmäessä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ralf Holmlund, p. 020 700 3200
Johtaja Timo Lavikainen, Myynti ja kaupat, p. 020 700 3050

Suomen Lähikauppa on keskittynyt lähipalveluihin.Pidämme huolta lähiympäristön asukkaiden tarpeista, kokoamme palveluita yhteen ja tarjoamme hyvän palvelukokemuksen - mutkattomasti, helposti ja nopeasti. Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Siwan kauppaverkko on Suomen kattavin. Kauppoja on 643, henkilöstöä 4100 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2014 noin miljardi euroa. www.lahikauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs