Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwa tuo kotimaisille elokuvateattereille uuden myyntikanavan: Lahjakortit paikalliseen elokuvateatteriin kätevästi Siwoista ja Valintataloista

Suomen Lähikauppa Oy

Siwa tuo kotimaisille elokuvateattereille uuden myyntikanavan: Lahjakortit paikalliseen elokuvateatteriin kätevästi Siwoista ja Valintataloista

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2015 klo 15:52
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Kotimaiset yksityiset elokuvateatterit saavat uuden myyntikanavan, kun Siwoissa ja Valintataloissa myytävä Gift4You-lahjatuoteperhe laajenee uudella Leffaelämys kahdelle -lahjakortilla. Kattava ja kasvava kotimaisista, yksityisistä elokuvateattereista koostuva kumppaniverkosto sekä Suomen Lähikaupan laaja myymäläverkosto tuovat yhdessä pienten elokuvateattereiden palvelut tarjolle kaikkialle ja tukevat samalla kotimaista elokuvateatterialan yrittäjyyttä.

Yksi kymmenistä kumppaniverkoston teattereista on perinteikäs elokuvateatteri Virtain Pirtti. Virroilla uudesta myyntikanavasta ollaan innoissaan, kun lahjakortit elokuvateatteriin voi jatkossa ostaa kauppareissun yhteydessä esimerkiksi kahdesta Virroilla palvelevasta Siwasta.

"Lahjakortit ovat suosittuja, ja niitä ostetaan suoraan elokuvateatterilta jonkin verran. Uskomme, että myyntipaikkojen kasvattaminen lisää menekkiä. Yksityisille elokuvateattereille lisänäkyvyys on aina tervetullutta, etenkin kun pienten elokuvateattereiden mainosresurssit ovat usein aika rajalliset", Minna Salomaa elokuvateatteri Virtain Pirtistä kommentoi.

Myös nurmijärveläisessä Kino Juhassa iloitaan asiakkaille avautuneesta mahdollisuudesta ostaa lahjakortit elokuvateatteriin kätevästi kauppareissun yhteydessä. Nurmijärvellä palvelee kolme Siwaa ja kolme Valintataloa.

"Uskomme lahjakorttien tuovan näkyvyyttä elokuvateatterillemme niin paikallisesti kuin muuallakin – eikä lisänäkyvyydestä yksityisille elokuvateattereille haittaakaan ole. Elokuvalahjakortit sopivat luontevasti ruokakaupan kassalle muiden lähipalveluiden yhteyteen", kertoo yrittäjä Pentti Niemelä Kino Juhasta.

 

Lähikauppa tuo palvelut lähelle

"Siwan ja Valintatalon tehtävä on turvata asiakkaan lähialueen palvelut. Tuomme helpotusta ja pientä viihdettä asiakkaiden arkeen vahvasti kasvavilla lähipalveluilla, joissa lahjakortit ovat olennainen osa. Uudella lahjakortilla pääsemme elokuvateatterien kanssa tukemaan paikallista toimintaa, kuten lähikaupalle hyvin sopii", kommentoi yhteistyötä Suomen Lähikaupan palvelujohtaja Petri Toivonen.

Suomen Lähikauppa on juuri oikea partneri meille Gift4Youn elämys- ja kokemuslahjojen tuomiseksi kuluttajien saataville. Kattava myymäläverkosto myös suurimpien kaupunkien ulkopuolella yhdistyy luontevasti Leffaelämys kahdelle -kortin persoonallisten paikallisteattereiden kanssa”, toteaa VLMedia Oy:n Sales & Business Manager Markus Kovanen.

Gift4You-lahjakortit ovat saavuttaneet suosiota uudenlaisina ja moneen tilanteeseen sopivina lahjoina, ja Leffaelämys kahdelle -kortti on odotettu lisäys tuoteperheeseen. Siwoissa ja Valintataloissa myytävä 35 euron hintainen lahjakortti sisältää elokuvaliput, herkut ja juomat kahdelle. Gift4You kehittyy jatkossakin, tavoitteenaan tarjota kotimaisia palveluita kuluttajille uusin tavoin ja mahdollistaa elämyksellisiä ja ainutlaatuisia kokemuksia.

Lisätiedot:
Suomen Lähikaupan palvelujohtaja Petri Toivonen, p. 020 700 3142.
VLMedian Sales & Business Manager Markus Kovanen, p. 050 5387532.

Lista lahjakortissa mukana olevista elokuvateattereista löytyy osoitteesta www.gift4you.fi.

Liitetiedostot

Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Kauppoja on lähes 700, henkilöstöä noin 4 300 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2014 noin miljardi euroa.

VLMedia on kotimainen viihdealan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia myynti-, jakelu- ja markkinointipalveluita mm. elokuvan, musiikin ja lahjakorttien liiketoiminta-alueilla. VLMedian lahjakorttien palvelu- ja tuotekonseptissa yhdistyvät kansainväliset brändit ja kotimaiset Gift4You elämys- ja kokemuslahjat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs