Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwa Puijonkatu, Siwa Suonenjoki ja Valintatalo Rautalampi vahvistuvat Veikkauksen palveluilla

Siwa

Siwa Puijonkatu, Siwa Suonenjoki ja Valintatalo Rautalampi vahvistuvat Veikkauksen palveluilla

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2015 klo 08:27
Julkaisija: Siwa

Kahden Pohjois-Savossa sijaitsevan Siwan ja yhden Valintatalon palveluvalikoima vahvistuu syksyn aikana Veikkauksen peleillä. Aiemmin kaupoissa on ollut myynnissä rajattu valikoima Veikkauksen arpoja, jatkossa lähikaupoista saa kätevästi kaikki Veikkauksen palvelut.

Veikkauksen pelit ovat olleet kauppojen asiakkaiden keskuudessa toivottuja. Uusilla Veikkaus-pisteillä halutaan palvella asiakkaita entistä paremmin ja osaltaan turvata lähipalveluita niin kaupungeissa kuin myös suurten asutuskeskittymien ulkopuolella.

– Odotukset ovat korkealla, sillä asiakkaamme ovat jo pitkään toivoneet meille Veikkauksen pelejä. Veikkaus on erittäin tervetullut lisäpalvelu asiakkaillemme, ja uskon sen tuovan meille myös kokonaan uutta asiakasvirtaa, Valintatalo Rautalammin myymäläpäällikkö Mika Ruhtinas kertoo.

– Siwan ja Valintatalon tehtävä on turvata lähialueen ihmisten palveluita. Vahvassa kasvussa olevilla lähipalveluilla tuomme helpotusta ja pientä viihdettä arkeen. Olemme panostaneet voimakkaasti asiakkaiden toivomien Veikkaus-palveluiden saatavuuteen kaupoistamme, ja syksyn aikana uusia Veikkaus-myyntipisteitä avataan lähes 40 kauppaamme, joista suurin osa Itä-Suomessa", Suomen Lähikaupan palvelujohtaja Petri Toivonen kertoo.

Ruokakaupan palveluiden ja uusien Veikkaus-pisteiden lisäksi lähikauppojen monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa Matkahuollon pakettipalvelu ja RAY:n rahapelit. Puijonkadun Siwasta löytyvät lisäksi Postin palvelut.

Uusia Veikkaus-myyntipisteitä avataan Pohjois-Savon lähikauppoihin seuraavasti:

15.9.2015 Valintatalo Rautalampi (os. Kuopiontie 47, 77700 Rautalampi)

19.10.2015 Siwa Puijonkatu (os. Puijonkatu 29, 70100 Kuopio)

21.10.2015 Siwa Suonenjoki (os. Iisvedentie 2, 77600 Suonenjoki)

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Jouko Pilkkakangas, Keski-Savo, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3779 (Valintatalo Rautalammin ja Siwa Suonenjoen toimintaa koskevat tiedot).
Aluemyyntipäällikkö Päivi Svensk, Savo-Karjala, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3766 (Siwa Puijonkadun toimintaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs