Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Sipurantien Siwa Lahdessa uudistuu: Paistopiste, laajempi valikoima ja pidemmät aukioloajat

Siwa

Sipurantien Siwa Lahdessa uudistuu: Paistopiste, laajempi valikoima ja pidemmät aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 16.07.2015 klo 10:16
Julkaisija: Siwa

Sipurantien Siwa Lahdessa (os. Päivänsäteenkatu 2, 15320 Lahti) on ollut suljettuna juhannuksesta alkaen. Entistä tuoreempi ruokakauppa avataan täysin uudistettuna torstaina 23. heinäkuuta klo 10. Uuden konseptin mukainen Siwa palvelee asiakkaita entistä paremmin laajemmalla valikoimallaan, paistopisteellään ja pidemmillä aukioloajoillaan.

– Siwa saa remontissa kolmanneksen lisää tilaa, joten valikoima ja etenkin tuoretuotteiden osuus laajenevat huomattavasti. Asiakkaiden toiveisiin vastataan myös pidemmillä aukioloajoilla: kauppa avataan jatkossa arkisin jo aamuseitsemältä. Uutta on myös tuoretta leipää aamuvarhaisesta iltamyöhään tarjoava paistopiste, aluemyyntipäällikkö Timo Piepponen kertoo.

Siwan uuden konseptin mukaisesti kaupan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Raikkaasta ja valoisasta myymälästä löytyy myös paistopiste.

Ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Posti, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut, ja palveluasiointi on sujuvaa uudenlaisella palvelukassalla. Posti jatkaa kaupassa remontin jälkeen normaalisti. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa, paistopiste ja lähipalvelut ovat käytettävissä viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltakymmeneen asti.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Sipurantien Siwan täysuudistus on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa. Lähikauppa avaa tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatkaa kauppojen remontoimista uuteen Siwa-konseptiin. Investoinneilla parannetaan lähikauppojen palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Avaamme tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatkamme kauppojemme remontoimista. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme entistä paremmat lähikaupan palvelut ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Täysin uudistettu Siwa Sipurantie avataan torstaina 23.7. klo 10 osoitteessa Päivänsäteenkatu 2, 15320 Lahti. Kakkukahvit tarjolla klo 10–18. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Posti, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–22, la 8–22 ja su 9–22.

* Kesäkauppapäivät Lahden lähikaupoissa
Kaikissa Suomen Siwoissa ja Valintataloissa järjestetään kesän aikana yhteisöllisiä kesäkauppapäiviä, joiden aikana kaupat täyttyvät kesäisellä hulinalla. Ohjelmassa kilpailuja, hyväntekeväisyystempauksia, rentoa naapurustotunnelmaa ja kauppojen itse järjestämää ohjelmaa. Lahden lähikaupoissa kesäkauppapäiviä on edessä vielä seuraavasti:

25.7.2015: Siwa Kärpänen (Sääskenkatu 1), Siwa Saksala (Saarnikatu 3).
1.8.2015: Siwa Liipola (Eteläinen Liipolankatu 9), Valintatalo Kivistönmäki (Lahdenkatu 48).

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Timo Piepponen, Päijät-Häme, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3749 (Siwa Sipurantien toimintaa koskevat tiedot).
Suomen Lähikaupan mediapalvelu (arkisin klo 9–15), p. 020 700 3115 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs