Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Seppälän Prismaan Keskimaan oma parturi-kampaamo

Osuuskauppa Keskimaa

Seppälän Prismaan Keskimaan oma parturi-kampaamo

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2011 klo 08:38
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

 

Keskimaa Osk laajentaa liiketoimintaansa parturi-kampaamoalalle. Prisma Seppälän Parturi-kampaamo avataan heinäkuussa.

 

– Keskimaalla on takavuosina ollut parturi-kampaamotoimintaa, josta on sittemmin luovuttu. Nyt tuomme palvelun asiakasomistajillemme takaisin avaamalla Seppälän Prismaan uuden konseptin parturi-kampaamon, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Raija Rantanen kuvailee.

– Suurin osa asiakasomistajistamme käyttää säännöllisesti alan palveluja. Siksi on hyvin luontevaa monipuolistaa Keskimaan liiketoimintaa tälle alueelle, Prisma-johtaja Juha Julkunen jatkaa.

 

S-ryhmässä toimii tällä hetkellä useampia osuuskauppojen omia parturi-kampaamoja Prismojen yhteydessä. Niistä saadut hyvät kokemukset sekä Keskimaan omilta asiakasomistajilta tulleet toiveet ovat kannustaneet laajentamaan toimintaa Seppälän Prismassa uudelle toimialalle.

 

Prisman Parturi-kampaamo tulee sijoittumaan myymälän keskiosaan pääkäytävän varrelle neuvonnan viereen. Ifin toimipiste sekä Life-luontaistuotekauppa ovat siirtyneet talon sisällä uusiin paikkoihin.

113 neliön liiketilan rakentaminen aloitetaan kesäkuun alussa. Parturi-kampaamoon tulee 9 kampaamotuolia sekä 4 pesupaikkaa.

 

Prisman Parturi-kampaamo avataan heinäkuun alkupuolella.

– Pitkät aukioloajat, helppo ja kätevä asiointi joko ennakkovarauksella tai ilman ajanvarausta sekä asiakasomistajien saamat edut palvelujen käytöstä ovat Prisman parturi-kampaamon valttikortteja. Lisäksi Prisman päivittäistavaravalikoima paranee, sillä saamme nyt myös kampaamotuotteet myyntiin osastollemme, Juha Julkunen toteaa.

 

Prisman Parturi-kampaamo kasvattaa Keskimaan henkilöstövahvuutta 10-15 työntekijällä. Parturi-kampaamon esimieheksi on valittu 20 vuoden kokemuksen alalta työntekijänä, esimiehenä ja yrittäjänä hankkinut Marjaana Saikkonen.

 Loppusuoralla olevassa henkilöstön rekrytoinnissa on korostettu alan vankkaa osaamista ja ammattitaitoa. Kaikilla työntekijöillä on alan koulutus sekä kokemusta käytännön työstä. 

– Tarjoamme kaikkia kampaamopalveluja ammattilaisten voimin. Tuoreimmat hiustrendit ja jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivat hiustyylit löytyvät varmasti uudesta palvelustamme.

Prismassa aiemmin vuokralaisena toimineen parturi-kampaamon kaikille työntekijöille on tarjottu mahdollisuutta siirtyä uudistuksen yhteydessä Keskimaan palvelukseen.

 

Keskimaan asiakasomistajat saavat Bonusta myös Jyväskylän Sokoksen sekä Palokkaan loppuvuodesta avattavan Emotion-erikoisliikkeen parturi-kampaamopalveluista. Keskimaan bonusyhteistyökumppanina niissä toimii yksityinen yritys.

 

Lisätietoja:

Prisma-johtaja Juha Julkunen, 010 767 3101

Toimialajohtaja Raija Rantanen, 010 767 3030

 

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä rautakauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 660 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 108 000. Keskimaa työllistää noin 1900 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs