Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Salla Vasenius voitti R-kioskin suvaitsevaisuuskupin suunnittelukilpailun

Salla Vasenius voitti R-kioskin suvaitsevaisuuskupin suunnittelukilpailun

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2016 klo 09:15
Julkaisija: R-kioski

Salla Vasenius korjasi potin R-kioskin suvaitsevaisuuskupin suunnittelukilpailussa. Vaseniuksen suunnittelema Ystävyydelle!-design on painettu R-kioskin isoon kahvikuppiin, joka saapuu kioskeille 3.6.2016. Kupin voi suvaitsevaisuuden periaatteiden mukaisesti täyttää haluamallaan kuumalla juomalla. 

R-kioski haluaa tänä kesänä jälleen kannustaa ihmisiä suvaitsevaisuuteen. Suvaitsevaisuuskupin designista järjestettiin talvella suunnittelukilpailu, johon saatiin 249 ehdotusta.

- Ystävyydelle!-kuppi erottui muista ehdotuksista edukseen hauskan ideansa ja taidokkaan suunnittelutyön ansiosta. Kuppi kuvastaa onnistuneesti kilpailun teemaa eli suvaitsevaisuutta. Sallan kilpailutyö sopii kahvikuppiin, sillä siinä ystävykset jakavat yhteisen kahvihetken. Lisäksi kupissa tulevat hienosti esille R-kioskin värit sininen ja keltainen, tuomariston edustaja, R-kioskin Karin Gummerus perustelee. 

Voittaja Salla Vasenius toimii graafisena suunnittelija ja kuvittajana ja opiskelee Aalto Artsissa uutta mediaa. Hän on aiemmin menestynyt sarjakuvakilpailuissa, mutta kuosin suunnittelu oli hänelle uutta.

- Voitto tuntuu hienolta, sillä harvoin nuori suunnittelija saa työnsä jäljen näkymään näin käsin kosketeltavasti niin monille ihmisille. Toivon, että kuppi toisi ennen kaikkea iloa ihmisten elämään. 

Kuppi yhdistää kissat ja koirat

Tarkkasilmäinen bongaa Vaseniuksen kupista myös kissan ja koiran.

- Suvaitsevaisuusasioissa ihmiset tuntuvat olevan vähän niin kuin kissoja ja koiria. Itselleni on tärkeää pyrkiä suhtautumaan kaikkiin ihmisiin ennakkoluulottomasti, ja toivoisin, että kissat ja koiratkin voisivat kohdata toisensa saman kupin äärellä.

R-kioski noudattaa suvaitsevaisuutta kaikessa toiminnassaan.

- Meille on tärkeää, että emme tee eroa ihmisten välillä kansallisuuden, kielen, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen, identiteetin tai minkään muun perusteella. Tuemme siis kaikkien ihmisten tasa-arvoa, emme vain yhtä tai tiettyä ryhmää tai vähemmistöä. Suvaitsevaisuus tarkoittaa meillä kaikkien ihmisten kunnioittamista ja tasa-arvoista kohtelua, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen linjaa. 

Vasenius voitti kilpailun palkintona vuoden ilmaiset kahvit R-kioskilla.

Oheinen kuva on vapaasti median käytettävissä. Kuvan yhteydessä pyydämme mainitsemaan R-kioski / kuvaaja: Markku Ojala.

 

Median yhteydenotot, kuvat, haastattelut ja vierailut: 

Ann-Charlotte Schalin, markkinointijohtaja, R-kioski Oy, p. 020 554 4205, ann-charlotte.schalin(at)r-kioski.fi

Karin Gummerus, viestintä, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus(at)r-kioski.fi

Liitetiedostot

R-kioski Oy
R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 615 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2015 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,6 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 400. Vuonna 2015 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,0 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs