Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Sale Jäkärlä aloittaa K-market Pysäkin paikalla alkuvuonna 2014

Turun Osuuskauppa

Sale Jäkärlä aloittaa K-market Pysäkin paikalla alkuvuonna 2014

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2013 klo 14:03
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskauppa ostaa Turun Jäkärlässä sijaitsevan K-market Pysäkin liiketoiminnan. Sale Jäkärlä aloittaa toimintansa alkuvuonna 2014.

Sale Jäkärlä palvelee asiakkaita pitkin aukioloajoin laajoilla ja osuvilla valikoimilla.
- Turun Jäkärlässä yli 60 prosenttia kotitalouksista on TOK:n asiakasomistajatalouksia. TOK:n asiakasomistajat saavat osuuskaupasta edullisen ruokakorin, ostoetuja, Bonusta ja maksutapaetua sekä maksuttomat pankkipalvelut. Sale Jäkärlä täydentää TOK:n palveluverkostoa ja on hienoa, että voimme tarjota alueen asiakasomistajatalouksille alkuvuonna 2014 oman lähikaupan, toteaa TOK:n S-marketeista ja Sale-myymälöistä vastaava ketjujohtaja Mikko Rauhanen.

K-market Pysäkki työllistää tällä hetkellä 6 henkilöä, jotka siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä Turun Osuuskaupan palvelukseen. Sale Jäkärlä työllistää avauduttuaan arviolta 8-10 henkilöä.

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, ketjujohtaja Mikko Rauhanen, puh. 010 764 4062
K-market Pysäkki, K-kauppias Teemu Vainio, puh. 0400 520 282

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOK on yli 130 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa. Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs