Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-ryhmä mukana nuorten ammattitaidon SM-kisoissa Kuopiossa

SOK

S-ryhmä mukana nuorten ammattitaidon SM-kisoissa Kuopiossa

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2011 klo 10:00
Julkaisija: SOK

Ammattitaitoa, jännitystä ja intoa on ilmassa huomenna 3. toukokuuta Kuopiossa, kun ammattiopintoja opiskelevat nuoret ympäri Suomea kokoontuvat näyttämään osaamistaan SM Taitaja ammattitaitokilpailuun. Osuuskauppa PeeÄssä ja S-ryhmä ovat tiiviisti mukana kisajärjestelyissä. 

S-ryhmä on tapahtuman pääyhteistyökumppani neljättä kertaa ja Osuuskauppa PeeÄssä on Taitajassa avainroolissa. PeeÄssän ammattilaiset ovat osallistuneet tiiviisti ammattiopettajien ja lajivastaavien kanssa erilaisiin kisavalmisteluihin, tehtävien laatimiseen ja toimivat tuomareina.

– Tapahtuma on hyvä mahdollisuus tiivistää yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Haluamme olla mukana kehittämässä opetussisältöjä ja työssäoppimista, ja näin helpottaa nuorten työllistymistä palvelualalle. Alan opiskelijoiden, opettajien ja S-ryhmän toimipaikkojen ammattilaisten yhteydenpito ja käytännön yhteistyö syventyy. Ammattiopistoista valmistuvat tulevaisuudentekijät ovat meidän potentiaalisia tulevia työntekijöitämme, kertoo PeeÄssän toimitusjohtaja Tapio Kankaanpää.

– SM Taitaja on upea tilaisuus tutustua nuoriin ammattilaisiin ja näyttää käytännössä tapahtuman osallistujille ja muille kävijöille, millaisia palvelualan työpaikkoja PeeÄssä ja S-ryhmä tarjoavat, ryhmäpäällikkö Pia Virtanen ja henkilöstöjohtaja Sirkka Hartikainen PeeÄssästä lisäävät.

 PeeÄssä vahvasti mukana Taitajassa

Taitaja on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen nuorten ammattitaitokilpailu, johon ammattiopinnoissa opiskelevat alle 21-vuotiaat nuoret valmistautuvat osana opiskelua. Ammattitaidon SM-titteleistä kisataan 41 lajissa.  S-ryhmä ja Osuuskauppa PeeÄssä ovat kumppanina kuudessa kisalajissa: asiakaspalvelu ja myynti, somistus, cateringkokki, ravintolakokki, tarjoilija ja viherrakentaminen. PeeÄssästä on kahdeksan tuomaria ja S-ryhmän omasta valmennuskeskuksesta, Jollas Instituutista, asiakaspalvelun ja myynnin päätuomari.

Kuopion loppukilpailuun päässeiden nuorten kilpailutehtävät ovat käytännönläheisiä. Kisatilanteessa pitää ponnistaa täysillä paineen alla ja pääsee näyttämään muille osaamistaan. Tapahtuma on kunniatehtävä myös tuomareille.

– Nuorten kanssa työskentely on antoisaa. Parhaiten pärjäävät ne, jotka malttavat lukea ohjeet huolellisesti, cateringkokkien suorituksia tuomaroiva ABC Varkauden keittiövastaava Juha Ahonen toteaa. 

Tapahtumaan odotetaan 40 000 kisavierasta. Osa SM-loppukilpailupäivistä pidetään PeeÄssän toimipaikoissa. Asiakaspalvelu ja myynti -sarjan finaalia kisataan Kuopion Prismassa 3.5. ja somistuksen parhaimmisto mittelee Sokoksella 4.5. S-ryhmällä on Kuopiohallissa oma osasto, jossa voi käydä juttelemassa peeässäläisten kanssa esimerkiksi S-ryhmän ja PeeÄssän tarjoamista työmahdollisuuksista.

Lisätietoja:
Osuuskauppa PeeÄssä toimitusjohtaja Tapio Kankaanpää, p. 010762 7700
Osuuskauppa PeeÄssä ryhmäpäällikkö Pia Virtanen, p. 010 762 7709
Osuuskauppa PeeÄssä henkilöstöjohtaja Sirkka Hartikainen, p. 010 762 7705
ABC Varkauden keittiövastaava Juha Ahonen, p.010 762 9814
SOK henkilöstöjohtaja Leena Olkkonen, p. 010 76 80390

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs