Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-ryhmä ilahtui Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun jatkosta – ensi kesänä töitä 12 000 nuorelle

SOK

S-ryhmä ilahtui Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun jatkosta – ensi kesänä töitä 12 000 nuorelle

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2012 klo 14:47
Julkaisija: SOK

S-ryhmän myymälöissä ja ravintoloissa työskentelee ensi kesänä lähes 7 000 kesätyöntekijää. Lisäksi S-ryhmä tarjoaa lähes 5 000 Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikkaa. S-ryhmä on yksi eniten nuoria työllistävistä yritysryhmistä Suomessa.

”Olemme äärettömän iloisia, että nuorille arvokkaita työelämäkokemuksia tarjoava Tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelu jatkuu myös kaupan alalla. On tärkeää, että pystymme tarjoamaan myös tulevana kesänä tuhansille nuorille kokemuksia työstä kasvavalla, suomalaisia myös tulevaisuudessa työllistävällä palvelualalla”, SOK:n pääjohtaja Kuisma Niemelä toteaa.

Monet nuoret saavat tänäkin kesänä ensimmäiset työkokemuksensa S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja liikennemyymälöissä. Kukin S-ryhmän 21 alueosuuskaupasta on oman alueensa suurimpien työllistäjien joukossa.

”Kesätyöntekijät ja harjoittelijat ovat meille tärkeitä, sillä heistä kasvaa palvelualan tulevia ammattilaisia. S-ryhmän kaupoissa ja muissa toimipaikoissa työskennellessään nuoret saavat arvokasta työkokemusta ja oppivat tärkeitä työelämätaitoja. Samalla tuemme nuorten kiinnittymistä työelämään. Mukavasta kesätyökokemuksesta syttyy myös usein kipinä lähteä opiskelemaan alaa ja kenties jatkaa meillä töissä”, kertoo SOK:n henkilöstötoimintojen johtaja Leena Olkkonen.

Monelle kesätyöntekijälle S-ryhmä on tuttu talven työssäoppimisjaksolta, TET työelämään tutustumisjaksolta tai opintojen ohella tehdyistä osa-aikatöistä. Kaikista S-ryhmässä työskentelevistä yli neljännes on alle 25-vuotiaita.

Lisätietoja: SOK, johtaja Leena Olkkonen, p. 010 76 80390, s-posti: leena.olkkonen@sok.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs