Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-market Sykkeeseen pikakassat

Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Sykkeeseen pikakassat

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2012 klo 14:26
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaan ensimmäiset pikakassat otettiin käyttöön tänään S-market Sykkeessä Lahdessa. Viime viikolla S-ryhmän ensimmäiset pikakassat otettiin käyttöön Helsingissä S-market Vallilassa. Pikakassat tarjoavat vaihtoehtoisen tavan perinteiselle kassapalvelulle. Ne helpottavat ja nopeuttavat erityisesti pienten ostosten tekemistä. Lisäksi konsepti tarjoaa mahdollisuuden hoitaa ostokset itse omaan tahtiin.

-  Asiakkailta on tullut toiveita pikakassojen suhteen jo pidempään ja halusimme lähteä pilotoimaan konseptia Suomessa ensimmäisten joukossa. Useissa maissa päivittäistavarakaupan alalla itsepalveluperiaatteella toimivat kassat ovat olleet aktiivisessa käytössä jo vuosia. S-market Syke on uusi myymälä Lahden keskustassa ja yksi Suomen suurimmista S-marketeista, joten se oli luonnollinen valinta meillä pilottiyksiköksi, kertoo Hämeenmaan market- ja rautakaupan toimialajohtaja Timo Kyllönen.

Uudessa pikakassakonseptissa asiakas kerää tuotteet ostoskoriinsa normaalisti, mutta hoitaa tuotteiden EAN-koodien skannauksen ja maksamisen maksukortilla omatoimisesti pikakassapisteessä. Pikakassat soveltuvat pienempien hankintojen tekemiseen.

- S-market Sykkeessä oleva ratkaisu on asiakkaalle nopeakäyttöinen. Kyseessä on lisäpalvelu, jota asiakas voi käyttää halutessaan perinteisten kassojen sijaan, kertoo Timo Kyllönen.

Ostosten teko ja maksaminen on pikakassakonseptissa tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi. Paikalla on aina pikakassaopas, joka ohjaa pulmatilanteissa ja valvoo esimerkiksi ikärajavalvottavien tuotteiden myyntiä.

- Ikärajavalvottavia tuotteita, kuten alkoholia tai pelejä ostettaessa pikakassaoppaalle menee tieto ostoyrityksestä. Hän kuittaa kaikki ostoyritykset ja kysyy ohjeistuksen mukaisesti henkilöllisyystodistusta kaikilta alle 23-vuotiaalta vaikuttavilta henkilöiltä, kertoo S-market Sykkeen marketpäällikkö Tiina Vaittinen.

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja rautakaupan toimialajohtaja Timo Kyllönen, puhelin 050 558 1215

Osoite: S-market Syke, Kauppakatu 1815140 Lahti

Miten pikakassa toimii? Katso video osoitteessa: http://youtu.be/oIwe-h9f2UU

Hämeenmaa – yli 136 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs