Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-Market Raisio uusiin tiloihin

Turun Osuuskauppa

S-Market Raisio uusiin tiloihin

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2014 klo 15:00
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

S-Market Raisio siirtyy uusiin tiloihin Raision Tasalan liikekeskukseen vuoden 2015 lopulla.

- Kauppapaikan muutoksen takana on halu parantaa asiakasomistajiemme palveluita Raisiossa sekä toisaalta varmistaa kilpailukykymme myös tulevaisuudessa. Nykyaikainen myymälä parhaalla kauppapaikalla mahdollistaa valikoimien tehokkaan käytön ja asioinnistakin tulee asiakkaalle vaivattomampaa. Nykyinen liiketilamme alkaa olla elinkaarensa lopussa ja vaatisi pian merkittäviä investointeja, sanoo S-marketeista ja Sale-myymälöistä vastaava ketjujohtaja Mikko Rauhanen Turun Osuuskaupasta.

- Tasalan liikekeskus kehittyy uuden torin ympärillä ja uudistunut S-Market vahvistaa palvelukokonaisuutta merkittävästi. Rakennusten julkisivujen saneeraus sekä liiketilojen rakentaminen nostavat Raision keskustan vetovoimaa maakunnallisena palvelukeskittymänä, toteaa Timo Vastamäki Kiinteistövarainhoito-Yhtiöistä.

Kaikki nykyisessä S-market Raisiossa työskentelevät siirtyvät uuteen S-markettiin. S-market Raisio palvelee nykyisissä tiloissaan uuden kaupan avaamiseen asti.

 

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, ketjujohtaja Mikko Rauhanen, puh. 010 764 4062

Kiinteistövarainhoito-Yhtiöt, Timo Vastamäki, puh. 040 521 1750

 

 

 

TOK on yli 133 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa. Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs