Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Relacom rekrytoi suomalaisen energia-alan johtajan vetämään konserninsa energialiiketoimintaa

Relacom rekrytoi suomalaisen energia-alan johtajan vetämään konserninsa energialiiketoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2012 klo 13:00
Julkaisija: Relacom

Tukholma, Ruotsi – tietoliikennealalla, energialiiketoiminnassa ja M2M-palveluliiketoiminnassa toimiva alansa johtava teknologiayritys Relacom ilmoitti tänään, että se on ottanut merkittävän kehitysaskeleen rekrytoimalla energialiiketoimintansa johtoon aiemmin Fortumilla työskennelleen Sami Kurunsaaren.

”Samin kokemuksen ja osaamisen ansiosta voimme entisestäänkin vahvistaa toimintaamme ja lunastaa paikkamme myös energialiiketoiminnan markkinajohtajana. Samalla haluamme rakentaa entistäkin vahvemman palvelutarjooman asiakkaillemme kaikkiin toimintamaihimme, konsernijohtaja Thomas Körmendi sanoo.

”Samin laaja asiantuntemus ja syvällinen osaaminen energia-alalta antaa meille mahdollisuuden entisestään vahvistaa ymmärrystämme siitä, miten voimme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa ja vastata nykyistäkin paremmin heidän tarpeisiinsa”, Körmendi jatkaa.

Kurunsaari on toiminut monissa ylimmän johdon tehtävissä energia-alalla muun muassa Fortum Distributionissa ja Eltel Networksissa. Hänen vastuualueisiinsa ovat kuuluneet muun muassa myynti, markkinointi, yrityskaupat ja fuusiot sekä liiketoiminnan ja palveluiden kehittäminen. Energialiiketoiminnan divisioonajohtajana Kurunsaaresta tulee myös Relacomin konsernin johtoryhmän jäsen. Kurunsaaren asemapaikka on Helsinki.

Relacom on viime vuosien aikana saavuttanut merkittävän aseman energialiiketoiminnassa. Yritys hyödyntää telekommunikaatioalan kansainväliseen kokemukseensa perustuvaa toimintamalliaan myös energialiiketoiminnassaan varmistaakseen asiakkaidensa liiketoimintaa tukevan tehokkaan ja innovatiivisen prosessin.

“Näemme merkittäviä kasvumahdollisuuksia pohjois-eurooppalaisten alan johtavien toimijoiden kanssa. Kurunsaaren rekrytointi on luonnollinen askel lisätä asiakkaitamme hyödyntävää panostusta tuote- ja palvelukehitykseemme energia-alalla”, Körmendi tiivistää.

 

Lisätietoja:

Lotta Lindgren                                                                                                             

Head of Communications                                                                                                                                   

Relacom AB                                                                                                             

puhelin:                                            +46-709 651 204                                                                                       

sähköposti:                                            lotta.lindgren@relacom.com                                           

Liitetiedostot

Relacom Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan saamaan enemmän etua verkko- ja järjestelmäinvestoinneistaan. Olemme yksi Suomen ja Pohjoismaiden johtavista kumppaneista verkkojen ja järjestelmien rakentamisessa, asentamisessa ja ylläpitämisessä. Monipuolinen osaamisemme kattaa teleoperaattoreiden tietoliikenneverkot, energiaverkot sekä yritysratkaisut ja laitejärjestelmät. Meidät tunnetaan Suomen johtavana kentällä tehtävien verkkopalveluiden toimittajana. Kuulumme kansainväliseen Relacom-konserniin, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme integroidusti kaikissa Pohjoismaissa ja Puolassa. Suomessa Relacomin palveluksessa työskentelee 750 alansa ammattilaista. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs