Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-kioskin omistaja sai kansainvälisen tunnustuksen johtamisestaan

R-kioskin omistaja sai kansainvälisen tunnustuksen johtamisestaan

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2015 klo 16:00
Julkaisija: R-kioski

Reitan Conveniencen toimitusjohtaja ja R-kioski Oy:n omistaja Magnus Reitan palkittiin tänään Euroopan convenience-toimialan vuoden 2015 johtaja NACS Insight -huippukokouksessa Lontoossa. Palkinto myönnetään menestyksestä kansainvälisessä kioskikaupassa.

-Olen hyvin kiitollinen, nöyrä ja ylpeä tästä saamastani palkinnosta. Olemme lähteneet liikkeelle pikkuyrityksenä Norjasta, ja nyt meidät tunnustetaan yhdeksi Euroopan kioskikaupan johtavista toimijoista. Tämä osoittaa, miten pitkälle olemme päässeet. Saavutus ei olisi ollut mahdollista ilman hienoja franchise-yrittäjiämme, myyjiämme ja tukiorganisaatiomme henkilöstöä Suomessa ja muissa toimintamaissamme, Reitan sanoo.

Reitan Conveniencella on 2 400 myymälää, ja se on kasvanut Euroopan toiseksi suurimmaksi kioskikaupan yritykseksi. Yritys on markkinajohtaja kaikissa seitsemässä toimintamaassaan Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto viime vuonna oli1,7 miljardia euroa, ja se työllistää 16 000 henkilöä.

Reitan luomassa convenience-kioskikaupan tulevaisuutta Euroopassa

Tuomaristo nostaa esiin palkintoperusteissaan Reitan Conveniencen johtoaseman monissa Euroopan maissa, kuten Suomessa. Reitanin johdolla Reitan Convenience ja sen edustamat brändit ovat määrittelemässä eurooppalaisen kioskikauppa-alan tulevaisuutta samaan aikaan, kun kuluttajien ostokäyttäytymisessä on tapahtumassa suuria muutoksia. Vastaaminen kuluttajien uusiin tarpeisiin edellyttää muun muassa ymmärrystä kioskikaupan ja teknologian yhdistämisestä.

-Edistystä ei saavuteta pelkästään Reitan Conveniencen kaltaisella innovatiivisella yritystoiminnalla, vaan siihen tarvitaan myös yritystä johtavien yksilöiden energisyyttä, päättäväisyyttä ja innostusta. Magnus on tästä erinomainen esimerkki ja juuri sellainen henkilö, jonka vuoksi aikoinamme palkinnon perustimme, NACS Insightin toimitusjohtaja Dan Munford sanoo.

 

Lisätietoja:

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus@r-kioski.fi

Liitetiedostot

NACS - National Association of Convenience Stores - perustettiin vuonna 1961. Se on kansainvälinen ammattijärjestö, joka edustaa yli 2 200 vähittäiskaupan ja 1 600 tavarantoimitoimittajan edustajaa. NACS:in jäsenyrityksillä on liiketoimintaa lähes 50 maassa eri puolilla maailmaa. NACS:in hallituksessa istuu 32 jäsenorganisaatioiden edustajaa. Sen hallituksen puheenjohtajana toimii Stephen D. Loehr, Kwik Trip, Inc.

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 625 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.  

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2014 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,7 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2014 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,8 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs