Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-kioskin kahvimukilla voi viestiä suvaitsevaisuudesta

R-kioskin kahvimukilla voi viestiä suvaitsevaisuudesta

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2014 klo 09:00
Julkaisija: R-kioski

R-kioskin kahvimukilla voi viestiä suvaitsevaisuudesta

Aiemmin sinkkumukit lanseerannut R-kioski yhdistää kesäkuussa sydämiä suvaitsevaisuuden puolesta. R-kioskilaiset kannustavat tarttumaan sateenkaaren väreissä hehkuvaan kahvimukiin, jos on sitä mieltä, että erilaisuus ei kuppia kaada.

R-kioski tuo väriä kesäiseen katukuvaan kahvimukeilla, jotka sopivat kaikille, oli sitten samanlainen tai erilainen.

-R-kioskeissa uskomme siihen, että on tärkeää antaa kaikkien sydämien sykkiä. Omassa rekrytoinnissamme ja toiminnassamme korostamme aina suvaitsevaisuutta, tasa-arvoisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Uusien mukien avulla toivomme, että myös asiakkaistamme mahdollisimman moni osoittaisi tukensa suvaitsevaisuuden puolesta, R-kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin sanoo.

Suvaitsevaisuusmukeja on tarjolla R-kioskeissa neljän viikon ajan, 13.6.–10.7.

-Suomen suurimpana annoskahvien myyjänä ja suomalaisten suvaitsevaisuuteen vahvasti uskovana olemme varautuneet huimaan kysyntään. Suvaitsevaisuuden hengessä sallimme toki mukien käytön myös teenjuontiin, Schalin hymyilee.

Sinkkumukit saivat talven aikana paljon pöhinää aikaan sosiaalisessa mediassa. R-kioski kannustaa nytkin asiakkaitaan lähettämään itsestään kuvia suvaitsevaisuusmukin kanssa sosiaaliseen mediaan.

Twitteriin tai Instagramiin kuvan voi lähettää ristikkomerkillä (hashtag)  #suvaitsevaisuus. Lisäksi Ärrän Facebookissa, facebook/r-kioski, on käynnissä kisa kampanjaan liittyen.

Median yhteydenotot, haastattelut ja vierailut:

Ann-Charlotte Schalin, markkinointijohtaja, p. 020 554 4205, ann-charlotte.schalin@r-kioski.fi
viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus@r-kioski.fi

Kuvat suvaitsevaisuuskupista: http://img.materialbank.net/NiboWEB/rautakirja/showCartPublicContent.do?uuid=6002852&random=301508&lang=fi

Instagram: #suvaitsevaisuus

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 630 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2013 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2013 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 35 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs