Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-KIOSKI REKRYTOI UUSIA KAUPPIAITA VAASASSA

R-KIOSKI REKRYTOI UUSIA KAUPPIAITA VAASASSA

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2014 klo 08:30
Julkaisija: R-kioski

R-KIOSKI REKRYTOI UUSIA KAUPPIAITA VAASASSA

R-kioski kutsuu kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet vaasalaiset kahville Vaasan torille keskiviikkona 17.9. kello 14-17. Paikalle saapuu R-kioskin kauppiasmallia esittelevä Ärrän bussi.  R-kioskit etsivät joukkoihinsa uusia yrittäjiä, joita odottaa valmis asiakaskunta ja liiketila sekä testattu, toimiva konsepti.

Kauppiastoiminta on ollut vahva osa R-kioskin liiketoimintaa jo vuodesta 1987. Viime vuoden aikana R-kioski kehitti ja testasi uudenlaisen kauppiastoimintamallin, joka on saanut erittäin positiivisen vastaanoton. Suomen franchising -yhdistys palkitsi R-kioskin Vuoden Franchising-ketjuna huhtikuussa. Nykyisistä 630:sta R-kioskista jo kaksi kolmasosaa toimii uuden mallin mukaisesti kauppiasvetoisesti.

-R-kauppiaaksi ryhtymisen kynnys on tehty yhdeksi maan matalimmista. Kokonaisrahoitustarve on alhainen, sillä se muodostuu koulutuksen ja aloittamisen kustannukset kattavasta 6 000 euron aloitusmaksusta ja keskimäärin noin 30 000 euron vakuustarpeesta. R-kioski tarjoaa kauppiaalle mahdollisuuden hyvään tuloksentekoon, valmiin liiketilan ja vastaa kaikista investoinneista, R-kioskin ketjujohtaja Teemu Rissanen kertoo.

R-kioski tekee uutta kauppiasmalliaan tutuksi 11 paikkakunnalla vierailevalla kauppiaskiertueella. Sen tavoitteena on kohdata franchising-yrittäjyydestä kiinnostuneita ja keskustella heidän kanssaan R-kauppias uramahdollisuuksista.  

-Kiertueemme avulla haluamme muistuttaa, ettei R-kauppiaalta edellytetä välttämättä aikaisempaa kokemusta kaupan alalta. Hyvin menestyvien R-kauppiaiden joukossa on mm. opetus- ja hoiva-alan ammattilaisia sekä toimistotöistä ihmisten pariin siirtyneitä. Tärkeintä on aito halu toimia asiakaspalvelussa ja into yrittäjyyteen. Kaikki kauppiaana tarvittavat tiedot ja taidot oppii koulutuksemme aikana, Rissanen lupaa.

Ärrän bussissa kysymyksiin ovat vastaamassa R-kauppiaita ja tukiorganisaation edustajia. Yrittäjyyden lisäksi Ärrän bussissa juhlitaan R-kioskin 20-vuotista taivalta Suomen suosituimpana kahvipaikkana ja tarjolla on ilmaiset kahvit.

Lisätietoja:

R-kioski Oy

Ketjunohjaus, Teemu Rissanen, R-kioski Oy, 020 554 4035, teemu.rissanen(at)r-kioski.fi
Viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, 020 554 4150, karin.gummerus(at)r-kioski.fi

 

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 630 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2013 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2013 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 35 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs