Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-KIOSKI KOVIMPIEN NOUSIJOIDEN JOUKOSSA

R-KIOSKI KOVIMPIEN NOUSIJOIDEN JOUKOSSA

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2013 klo 13:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Taloustutkimus ja Markkinointi & Mainonta -lehti toteuttivat perinteisen Brändien arvostus Suomessa  -tutkimuksen, joka selvittää, miten suomalaiset arvostavat eri brändejä, tuotemerkkejä ja yrityksiä. Tutkimuksessa selvitetään vuosittain yli tuhannen brändin tunnettuus, arvostus, käyttö, mainonnan muistaminen ja suosittelu.

- R-kioski on noussut 78 sijaa viime vuodesta, mikä asettaa meidät kovimpien nousijoiden listalle, iloitsee markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin.

- R-kioski löytyy nyt sijalta 192. Olemme erittäin iloisia tästä tuloksesta ja ylpeitä työstämme. Kuluttajien arvostus ja luottamus pitää ansaita joka päivä, ja olemme kuluvan vuoden aikana panostaneet mm. myymälöiden selkeyteen ja siisteyteen, uuteen kahvikonseptiin sekä tuoreiden tuotteiden kuten hedelmien mukaan ottamiseen valikoimaamme. Lisäksi olemme fokusoineet kioskityöntekijöiden palveluhenkisyyteen ja työviihtyvyyteen. On hienoa saada positiivista palautetta, mikä kannustaa meitä kaikkia vieläkin parempiin tuloksiin, jatkaa Schalin.

 

Lisätietoja:

R-kioski Oy

Markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin, R-kioski Oy, 020 554 4205, ann-charlotte.schalin@r-kioski.fi

Viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, 020 554 4150, karin.gummerus@r-kioski.fi

Liitetiedostot

R-kioski Oy on kannattava, keskitetysti ohjattu myymäläketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman perustuotteita ja palveluja sekä viihdettä, jännitystä ja mielihyvää – nopeasti ja mukavasti, aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto 647 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience –yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kioski Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2012 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2012 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 34 000. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs