Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-kioski hakee 50 uutta kauppapaikkaa ja 100 uutta kauppiasta

R-kioski hakee 50 uutta kauppapaikkaa ja 100 uutta kauppiasta

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2011 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Uudistuva ja kasvava R-kioski hakee 50 uutta kauppapaikkaa Suomesta. Jokaisesta vuokrasopimukseen johtaneesta vihjeestä maksetaan 1000€ palkkio. Kasvun matkalle etsitään myös 100 reippaalla kauppiashengellä varustettua yrittäjää R-kioskeihin ympäri Suomen. Uudistettu konsepti luo pohjaa kasvulle.

R-kioski on asiakaslähtöinen vähittäiskaupan toimija, joka haluaa palvella asiakkaitaan siellä, missä ihmiset ovat ja liikkuvat. R-kioskissa voi asioida nopeasti, kun kaipaa pientä mielihyvää ja helpotusta arkeen. R-kioski on 670 kioskin hyvin kannattava ketju, jonka myynti kasvoi viime vuonna 1,022 miljardiin euroon.

R-kioski hakee 50 uutta kauppapaikkaa eri puolilta Suomea. Suurin kauppapaikkojen tarve on pääkaupunkiseudulla, kasvukeskuksissa ja liikenteen solmukohdissa. Kaikki alan ammattilaiset ja asiakkaat kutsutaan mukaan kauppapaikkojen etsimiseen. Osoitteessa www.r-kioski.fi/huippupaikka on käynnissä Huippupaikan metsästys, jossa on luvassa vuokrasopimukseen johtavista vihjeistä 1000€:n palkkio.

Lisäksi haetaan 100 uutta reippaalla kauppiashengellä varustettua R-kioskin franchising-yrittäjää takaamaan sen, että R-kioski jatkossakin tuottaa asiakkailleen hyvää mieltä ja saa hymyn kareen heidän huulilleen. R-kioski-yrittäjiä eli -kauppiaita haetaan eri puolilla Suomea sijaitseviin kioskeihin sekä uusiin vielä avaamattomiin kioskeihin. R-kioski-kauppias toimii itsenäisenä yrittäjänä, joka saa käyttöönsä jo valmiiksi vahvan brändin ja konseptin. Tukenaan kauppiaalla ovat toimiva ketjunohjausmalli ja Menestyksen avaimet -palvelukokonaisuus. R-kioski-ketjun toimipisteistä kauppiasvetoisia on noin 40%, ja R-kioski nimettiin vuoden 2010 parhaaksi franchising-ketjuksi. Kauppiashausta löytyy lisää tietoa osoitteessa: www.r-kioski.fi/yrittajaksi. Kauppapaikkaa voi ehdottaa tai ryhtyä siihen yrittäjäksi.

R-kioskin kasvua vauhdittaa konseptiuudistus, jossa jatkuvasti muuttuviin asiakastarpeisiin vastataan entistäkin paremmin. Uudistetussa konseptissa korostuvat mm. mukaan otettavat syötävät ja juotavat, herkuttelutuotteet, pelaamisen ja viihteen tuotteet sekä monipuoliset palvelut. Uuden konseptin mukaisia kioskeja on jo yli 50 kpl. Asiakkaille muutos näkyy tuotteiden lisäksi kioskien uudistumisena sisältä ja ulkoa päivitetyn visuaalisen ilmeen myötä.

 

Lisätietoja:

Jari Heino, toimialajohtaja - R-kioski, puh. 040 547 8182

Teemu Rissanen, brändi- ja konseptijohtaja - R-kioski, puh. 050 568 0000

sähköpostilla: etunimi.sukunimi@r-kioski.fi

 

R-kioski

R-kioski-ketju on valtakunnallinen, keskitetysti ohjattu, kannattava myymäläketju, joka tarjoaa kuluttajille viihdettä, jännitystä, mielihyvää sekä päivittäisiä perustuotteita ja palveluja nopeasti ja vaivattomasti aamusta iltaan. Suomen lisäksi kioskitoimintaa on Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Romaniassa. R-kioskit ovat osa Rautakirja-konsernia.

Rautakirja

Rautakirja on viidessä maassa toimivan kaupan erikoisosaaja, joka palvelee asiakkaitaan 200 miljoonassa vuosittaisessa myyntitilanteessa kioskeissa, kirjakaupoissa ja elokuvateattereissa.  Sen vahvuus perustuu asiakkaiden tarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen ja vahvoihin konsepteihin. Rautakirjan kaupan palvelut -liiketoimintayksikkö (aiemmin lehtijakelu) on vahva linkki kustantajien ja vähittäiskauppiaiden välillä. Yhtymän tunnetuimmat brändit ovat R-kioski, Lehtipiste, Suomalainen Kirjakauppa ja Finnkino. Rautakirja kuuluu Sanoma-konserniin, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni.

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs