Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » R-kioski belönar sina stamkunder med hjälp av en ny 3-språkig mobilapp

R-kioski belönar sina stamkunder med hjälp av en ny 3-språkig mobilapp

Pressmeddelande.
Publicerad: 03.07.2013 kl. 12:36
Utgivare: R-kioski

R-kioski belönar sina stamkunder med hjälp av en ny 3-språkig mobilapp

De som regelbundet besöker R-kioski får i fortsättningen nytta som är värd pengar då de laddar ner R-kioskis nya mobilapp till sin smarttelefon. Appanvändaren får t.ex. var 6:e kaffe till priset av 0€. Appen har tre språkalternativ; svenska, finska och engelska.

R-kioski har lanserat sin nya kostnadsfria 3-språkiga stamkundsapp i Windows Phones, GooglePlays och App stores appbutiker. Under inställningar väljer man behändigt önskat språk: svenska, finska eller engelska.

Alla appanvändare har en egen personlig QR-kod, vilken möjliggör samla-och-få kampanjer samt övriga användarbaserade förmåner. När det i kundens app har registrerats fem likadana produkter, får han den sjätte produkten för 0€. Nu aktuella samla-och-få produkter är kaffe, glass, läskedrycker och kvällstidningar.

– Vi har redan länge på R-kioski funderat på att grunda ett eget stamkundssystem. På basen av kundresponsen beslöt vi att i stället för ett traditionellt stamkundskort utnyttja mobilteknologin, vilket gör att kunden nästan alltid har stamkundskortet med sig. Med Ärräs mobilapp kan vi, förutom att belöna våra kunder, även ge information om våra erbjudanden och köpställen, berättar R-kioskis marknadsföringsdirektör Ann-Charlotte Schalin.

De som har laddat ner appen får till dem riktade specialerbjudanden och information om nyheter.

– Vi kan med Ärräs app även svara på mången konsuments frågor och önskemål om att få veta varje R-kioskis sortiment. Eftersom appen utnyttjar positionering, kan användaren i fortsättningen söka t.ex. den närmaste R-kioski som hyr ut filmer. Vi har också listat de fruktsäljande R-kioskerna i appen, berättar Schalin.

Man laddar ner appen genom att läsa QR-koden eller på adressen www.r-kioski.fi/mobiili och den fungerar i smarttelefoner.

Tilläggsinformation:

R-kioski Oy

Ann-Charlotte Schalin, marknadsföringsdirektör

GSM +358 40 662 1038

e-mail: ann-charlotte.schalin@r-kioski.fi

R-kioski Oy är en lönsam och centralstyrd butikskedja, som med sitt mångsidiga produktsortiment erbjuder sina kunder såväl underhållning, spänning, njutning som basvaror och service – snabbt och behändigt, från morgon till kväll. R-kioski är en del av Reitan Convenience, som hör till Reitan Group, och har en landsomfattande täckning med cirka 650 butiker och en varumärkeskännedom på 98 %.

Till Reitan Convenience hör R-kioski i Finland, Narvesen i Norge och Lettland, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige och Danmark, R-kiosk i Estland och Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience är marknadsledare i alla sju länder. Reitan Convenience hade en omsättning på EUR 1,8 miljarder år 2012 och antalet butiker är cirka 2 500. År 2012 var Reitan Groups omsättning EUR 9,5 miljarder med 34 000 anställda.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs