Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Prisma Peremarket tuo markkinoille Prisma Konto -kanta-asiakasohjelman

SOK

Prisma Peremarket tuo markkinoille Prisma Konto -kanta-asiakasohjelman

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2012 klo 12:24
Julkaisija: SOK

Prisma Peremarketin uudella Prisma Konto -kanta-asiakasohjelmalla voi kerätä ostoista jopa 5 prosenttia bonusta. 3.12. käynnistynyt ohjelma on Viron henkilökorttiin perustuva ja kaikille ilmainen. Liittyä voi Prisma Peremarketin kotisivulla www.prismamarket.ee ja kaupoissa sijaitsevilla tietokonepisteillä.

– Olemme tehneet kanta-asiakasohjelman, joka on asiakkaille erittäin helppokäyttöinen ja jolla voi kerätä Viron vähittäismarkkinoiden korkeimman bonusprosentin, sanoo Prisma Peremarketin toimitusjohtaja Janne Lihavainen.
– Olemme myös suurista vähittäismyyntiketjuista ensimmäinen, joka ei pidä tarpeellisena tuoda vielä yhtä muovikorttia lisää asiakkaan lompakkoon, vaan käytämme Viron henkilökorttia, jollainen pitäisi nykyisin olla jo kaikilla Virossa asuvilla ihmisillä.

Prisman bonusohjelman, Prisma Konton, kautta on mahdollista saada ostoista takaisin Prisman bonusrahaa 0,5–5,0 prosenttia.  Mitä suuremmat ovat kuukausittaiset ostot Prismasta, sitä suurempi on myös palautettava Prisma-bonus, joka lasketaan kuukausittain ostosten loppusummasta.

 Bonuksen laskeminen tapahtuu kultakin kalenterikuukaudelta erikseen. Prisman bonuspisteet, joita voidaan käyttää kaikissa Viron Prisma-myymälöissä ostosten maksamiseen, siirretään asiakkaan Prisma Kontolle viimeistään kunkin uuden kalenterikuukauden kolmanteen päivään mennessä. Yksi Prisman bonuspiste vastaa rahalliselta arvoltaan yhtä euroa.

– Prisma Konto on rakenteeltaan samanlainen kuin Suomen S-Etukortti. Sen sijaan bonustasot Virossa ovat huomattavasti asiakasystävällisempiä. Ylemmälle bonustasolle pääsee paljon pienemmillä kuukausittaisilla hankinnoilla.

Kontoon voivat liittyä kaikki täysi-ikäiset henkilöt, joilla on Viron henkilökortti. Haluttaessa saman perheen täysi-ikäiset jäsenet voivat myös yhdistää kuukausittaiset ostoksensa ja kerätä bonusta yhdessä.

Prisman verkkosivuilla www.prismamarket.ee asiakkaat voivat seurata ostoksiaan, kerättyjä bonuksia ja bonustasoaan.

Lisätietoja
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kadri Lainas
p. +372 56450326, kadri.lainas@sok.fi

Prisma on S-ryhmän kauppaketju, joka toimii Suomen, Viron, Latvian, Liettuan ja Venäjän markkinoilla. Prisma on yksi vakaimmista Viron markkinoilla toimivista hypermarketeista. Se aloitti toimintansa vuonna 2000. Prisma Peremarket työllistää Virossa yli 1 000 henkeä.  Yrityksellä on Virossa 8 myymälää ja yksi ravintolamaailma.

Virossa toimivat SOK:n tytäryhtiöinä AS Prisma Peremarket ja AS Sokotel, joka toimii Sokos Hotel Virun tavaramerkin alla

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs