Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat kohtaavat Hakan edustusjoukkueen

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat kohtaavat Hakan edustusjoukkueen

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2013 klo 10:30
Julkaisija: Pirkanmaan Osuuskauppa

Eikö unelmasi ammattijalkapalloilijan urasta toteutunut? Pirkanmaan Osuuskauppa ja FC Haka toteuttavat kolmenkymmenen jalkapalloilijan haaveen, kun osuuskaupan asiakasomistajista koostettava joukkue pääsee pelaamaan FC Hakan edustusjoukkuetta vastaan. Ottelu pelataan Valkeakosken Tehtaan kentällä lauantaina 15.6. kello 13.

Asiakasomistajajoukkue pääsee Ari ”Zico” Hjelmin valmennettavaksi
FC Hakan ammattilaiset ovat järjestäneet talven ja kevään aikana vapaamuotoisia jalkapalloharjoituksia nuorille kerran kuussa. Varsinkin työ- tai koulutuspaikkaa vaille jääneitä nuoria tavoitelleet treenit ovat tarjonneet mielekästä tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa kaikille halukkaille. Pirkanmaan Osuuskaupan yhteistyökumppanilleen antama tuki on ollut mahdollistamassa harjoituksia. Hyvin sujunut yhteistyö synnytti idean Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille avoimesta ottelusta. Asiakasomistajajoukkueen valmentajaksi ryhtyy jalkapallolegenda Ari ”Zico” Hjelm.

Haku käynnissä osuuskaupan Facebook-sivulla
Asiakasomistajajoukkueeseen haetaan ilmoittautumalla Pirkanmaan Osuuskaupan Facebook-sivulla olevan sovelluksen kautta. 30 eniten tykkäyksiä saanutta valitaan asiakasomistajajoukkueeseen. Hakijan täytyy olla vähintään 12-vuotias, ja hänellä tai hänen perheellään on oltava S-Etukortti. Haku ja äänestys päättyvät 26.5.

Maksuton tapahtuma koko perheelle
Asiakasomistajat ottavat Hakasta mittaa Valkeakosken Tehtaan kentällä lauantaina 15.6. kello 13. Pelin jälkeen Hakan edustusjoukkueen jäsenet jakavat nimikirjoituksia ja kaikki innokkaat pääsevät pelaamaan Marco Matronen johdolla. Ohjelmassa on myös Hakan pitämä puffetti ja osuuskaupan onnenpyörä. Kello 16 päättyvään koko perheen tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katriina Kiviluoto, puh. 010 767 2560
www.facebook.com/pirkanmaanosuuskauppa
www.omistajajoukkue.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs