Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Palvelutukku Pohjoiselle modernit tukkutilat Ouluun

Kasvishovi Oy

Palvelutukku Pohjoiselle modernit tukkutilat Ouluun

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2016 klo 07:15
Julkaisija: Kasvishovi Oy

Palvelutukku Pohjoinen muuttaa uusiin toimitiloihin Oulussa. Kasvishovi Oy ja Oulun Autokuljetus Oy ovat perustaneet yhteisen kiinteistöyhtiön joka ostaa OAK:n yli 6000 neliön kiinteistön Oritkarista. Terminaali remontoidaan täysin ja siihen tehdään modernit tukkuvarastotilat. Lisäksi kiinteistöön tule nykyaikaiset tuotannontilat Kasvishovin tuotantoa varten sekä hallinnon toimistotilat. Uusiin tiloihin päästään muuttamaan vuoden 2018 alkupuolella.

Toimiminen nykyisissä Limingantullissa sijaitsevissa 3000 neliön tiloissa on käynyt ahtaaksi tukkutoiminnan laajennuttua yhä kokonaisvaltaisemmaksi.

”Uudet tukkuvarastotilat mahdollistavat laajemman perustuotevalikoiman sekä asiakkaalle yhä nopeamman ja joustavamman palvelukokemuksen. Haluamme olla palvelevin ja joustavin tukku Pohjois-Suomessa.” toteaa yrityksen toimitusjohtaja Henri Isohätälä.

OAK rakentaa uuden modernin läpivirtausterminaalin nykyisen terminaalin viereiselle rantatontille. Uuden terminaalin suunnittelu on aloitettu ja sen on määrä valmistua vuoden 2018 alkupuolella, jolloin toiminta siirtyy uusiin tiloihin.

 

Lisätietoa antavat,

Henri Isohätälä                                                         Jaana Kokko 
Toimitusjohtaja                                                         Toimitusjohtaja
Kasvishovi Oy, Palvelutukku Pohjoinen                           Oulun Autokuljetus Oy
p. 0400 922 512                                                        p. 044 7125 852

Liitetiedostot

Kasvishovi Oy täyttää ensi vuonna 30-vuotta ja työllistää tänä päivänä 70 henkilöä toimialueellaan. Kasvishovi Oy on kasvanut ±20% vuositahdilla ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 13,3 miljoonaa euroa. Kasvishovi Oy toimii ammattikeittiösektorilla Palvelutukku Pohjoisena, jonka toinen toimipiste löytyy Kuusamosta. Palvelutukku Pohjoinen edustaa Suomen Palvelutukkurit ketjua Pohjois-Suomessa.

OAK täyttää tänä vuonna 70-vuotta ja työllistää lähes 400 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2015 oli 57,6 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs