Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Omistajabileissä 31.7. riittää tekemistä koko perheelle

Pirkanmaan Osuuskauppa

Omistajabileissä 31.7. riittää tekemistä koko perheelle

Tiedote.
Julkaistu: 30.07.2013 klo 11:01
Julkaisija: Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa isännöi jo kolmannen kerran Kukkaisviikkojen keskiviikkoa ja järjestää Omistajabileet Tampereen Keskustorilla 31.7. klo 13–21. Koko perheelle suunnattu tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen.

Tapahtumassa ovat mukana kaikki Pirkanmaan Osuuskaupan toimialat: Prisma, S-market, Sale, ABC, Kodin Terra, Sokos, Pirkanmaan Osuuskaupan ravintolat ja kahvilat sekä lisäksi S-Pankki. Yhteistyökumppaneista paikalla ovat Sokos Hotels, Tampereen Sähkölaitos, Muumimaailma ja Easyfit. Luvassa on kasvomaalausta, ilmapalloja, kisoja, maistatuksia ja paljon muuta kivaa puuhaa! Lapset pääsevät ajamaan sähköautolla ja aikuisilla on mahdollisuus osallistua kylpytynnyrin tarjouskilpailuun.

Lavalla nähdään lastenhahmoista Muumi ja Pikku Myy sekä Onni Orava ja Apsi Apina. Päivätansseissa pyörähdellään Marko Lämsän johdolla. Dinner in the sky® nostaa 22 onnekasta arvonnassamme voittanutta keskustorin ylle nauttimaan maisemista ja herkuista. Illan pääesiintyjänä nähdään Brädi (feat. Illi). Tapahtuman juontaa televisiosta tuttu Aleksi ”Illi” Sariola. Jatkoilla jammaillaan Kustaa III:ssa, Me & My Monkeysin tahtiin.

– Haluamme tarjota asiakasomistajillemme hauskan päivän. Ohjelmaa on kehitetty asiakkaidemme toiveet huomioiden ja Omistajabileet tarjoavat tänä vuonna aiempaa enemmän tekemistä myös aikuisille, asiakkuuspäällikkö Sanna Öster kertoo.

Koko ohjelma löytyy osoitteesta www.omistajabileet.fi

Näissä bileissä on jokaiselle jotakin, tervetuloa!

Lisätietoja:
Asiakkuuspäällikkö Sanna Öster, 010 7672883

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs