Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Olli Vormisto Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtajaksi

Osuuskauppa Hämeenmaa

Olli Vormisto Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2014 klo 20:13
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaan hallintoneuvosto nimitti tänään tiistaina 11.3.2014 uudeksi toimitusjohtajaksi KTM, toimitusjohtaja Olli Vormiston SOK:n pääjohtajaksi siirtyneen Taavi Heikkilän tilalle.

Toimitusjohtajan tehtävää tavoitteli suuri joukko kokeneita liiketoiminnan osaajia. Haastattelujen jälkeen valintaprosessin lopuksi puheenjohtajiston esitys hallintoneuvostolle oli yksimielinen.

Olli Vormisto on syntynyt vuonna 1967. Hän on valmistunut vuonna 1993 Turun kauppakorkeakoulusta.

Olli Vormistolla on laaja työkokemus taloushallinnosta ja liiketoiminnasta useilta eri toimialoilta SOK:ssa ja alueosuuskaupoissa. Osuuskauppa Hämeenmaassa hän toimi vuosina 2001-2012 talousjohtajana, marketkaupan toimialajohtajana ja viimeksi market- ja rautakaupan toimialajohtajana. Hän johti energisellä, osaavalla otteella toimialojaan menestyksellisesti. Vormisto siirtyi Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtajaksi kesäkuussa 2012 ja on menestyksellisesti hoitanut tehtäväänsä myös siellä.

Olli Vormisto ottaa toimen vastaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.9.2014. Hän toteaa olevansa innostunut paluusta Hämeenmaahan ja uusiin haasteellisiin tehtäviin. Tavoitteena on jatkaa johtamista, jossa henkilöstön työhyvinvointi ja motivointi yhä parempaan palveluun asiakasomistajien hyväksi antaa edellytyksiä menestyä yhä kasvavassa kilpailussa ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Vastuullisuus, avoimuus ja laadukas tuotetarjonta ovat liiketoiminnan kulmakiviä ja menestystekijöitä osuustoimintayrityksessä.                                                

Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa edelleen toimitusjohtajan varamies, talousjohtaja Risto Korkka, kunnes Vormisto ottaa tehtävän vastaan.

Lisätietoja: Hallintoneuvoston puheenjohtaja Maija-Liisa Lindqvist p. 0400 561 077 ja toimitusjohtaja Olli Vormisto p. 050 358 8336

Liitetiedostot

Hämeenmaa – 145 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs