Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Mestarin Herkulle Rôtisseurs-kilpi

Osuuskauppa Keskimaa

Mestarin Herkulle Rôtisseurs-kilpi

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2012 klo 12:46
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Suomen Paistinkääntäjät ry., La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Finlande, on myöntänyt Keskimaa Osk:n Jyväskylän Sokos-tavaratalon elintarvikeosastolle Mestarin Herkulle Rôtisseurs-kilven käyttöoikeuden.

Paistinkääntäjien Veljeskunnan kilpi on järjestön korkein tunnustus, joka voidaan myöntää sekä ravintolalle että kaupalle.

Mestarin Herkun Rôtisseurs-kilpi on ensimmäinen kaupan toimialalla S-ryhmässä. Se on myös Keski-Suomen ensimmäinen kilpi elintarvikeliikkeelle.

Yhteensä Suomessa kilpiä on tällä hetkellä 73 ravintolalla, 14 kaupalla sekä yhdellä catering-yrityksellä. S-ryhmässä kilpiä on Jyväskylän Mestarin Herkun lisäksi Helsingissä, Tampereella ja Turussa yhteensä neljällä ravintolalla.

 

Paistinkääntäjien Veljeskunnan Jyväskylän vouti, Bailli de Jyväskylä Commandeur Matti Turunen sekä puhemiesneuvoston jäsen, Conseiller Culinaire Commandeur Martti Lehtinen luovuttivat Rôtisseurs-kilven Mestarin Herkulle tänään. Kilpi kiinnitettiin kunniapaikalle Mestarin Herkun palvelutiskin takaseinälle.

 

– Kilpiä myönnetään ainoastaan huipputason ravintoloille ja kaupoille. Paikallisen voutineuvoston suosittelun jälkeen kansallinen valtavoutimme kävi ennakkoon ilmoittamatta tutustumassa Mestarin Herkkuun tavallisena asiakkaana. Hän totesi myymälän täyttävän kaikki vaaditut kriteerit, Matti Turunen kuvailee.

 

Rôtisseurs-kilven arvoiseksi Mestarin Herkun tekee kolme seikkaa.

– Toimivat tilat ja puitteet sekä monipuoliset valikoimat ovat perusasioita, joiden pitää olla kilpikaupassa kunnossa. Ennen kaikkea korostamme kuitenkin palvelua. Henkilökunnan ammattitaito ja ruokaosaaminen ovat ehdottomia edellytyksiä kilven myöntämiselle.

Matti Turunen muistuttaa, että Rôtisseurs-kilpi on voimassa määräaikaisesti.

– Paikallinen voutineuvosto tarkkailee asiaa ja päättää vuosittain jatkosta.

 

Mestarin Herkun myyntipäällikkö Miikka Mikola toteaa yli sadan hengen työryhmän olevan todella ylpeä nyt saadusta huomionosoituksesta.

– Rôtisseurs-kilpi on koko henkilökunnallemme arvokas palkinto ja tunnustus ammattiosaamisesta. Sen taustalla on pitkäjänteinen, vuosia ja jopa vuosikymmeniä kestänyt kehitystyö. Mestarin Herkun uniikkiin, laatuun ja palveluun perustuvaan liikeideaan uskominen on kannattanut, Miikka Mikola kuvailee.

Hän vakuuttaa, että Rôtisseurs-kilpi pysyy Mestarin Herkun seinällä, kun se kerran on paikalleen kiinnitetty.

– Valikoimien, palvelun ja henkilökunnan osaamisen kehittäminen jatkuu edelleen.

Mestarin Herkkuun on vastikään saatu myös kolmet Paistinkääntäjät ry.:n käädyt.

Miikka Mikola sekä keittiömestari Tuomo Watia ja lihamestari Pasi Tietäväinen installoitiin viime viikonloppuna Jyväskylässä pidetyssä Jyväskylän Suurkapitulissa järjestön jäseniksi, josta tunnuksena heille luovutettiin ammattilaiskäädyt.

 

Lisätietoja:

Paistinkääntäjät ry., Bailli de Jyväskylä Commandeur Matti Turunen,  0400 241 276

Keskimaa Osk, Mestarin Herkku, myyntipäällikkö Miikka Mikola, 050 593 8326

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 110 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs