Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Mervi Mielonen Joensuusta on vuoden 2015 R-kauppias

Mervi Mielonen Joensuusta on vuoden 2015 R-kauppias

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2015 klo 07:00
Julkaisija: R-kioski

R-kioski palkitsi eilen Lahdessa järjestetyillä Ärräpäivillä vuoden R-kauppiaana Mervi Mielosen, joka luotsaa kahta kioskia Joensuussa.

Toista kertaa järjestetyillä Ärräpäivillä juhlittiin menestystä valitsemalla vuoden R-kauppias. Palkinto myönnetään kauppiaalle, joka onnistuu vuoden aikana parhaiten kehittämään myyntiä ja tulosta, toteuttamaan kampanjoita ja toimimaan R-kioskin omistavan Reitanin arvojen mukaisesti.

Vuoden R-kauppaan palkinnon voittanut Mervi Mielonen tunnetaan kollegoiden parissa rohkeana ja ahkerana myyntitykkinä.  Tulos ei kuitenkaan synny otsa kurtussa, vaan Mielonen saa kiitosta rennosta otteestaan ja iloisesta asenteestaan.

-Mervi on todellinen R-kioskin suurlähettiläs, jonka positiivinen ärräasenne näkyy paitsi huimina tuloksina, myös kollegoiden auttamisena ja vahvan yhteishengen luomisena, R-kioskin ketjujohtaja Teemu Rissanen perustelee.

Mielonen on toiminut R-kauppiaana vuodesta 2012 Joensuussa Jukolankatu 19:ssä sijaitsevassa R-kioskissa. Viime vuoden syksystä lähtien hän on vastannut myös toisen, Enossa sijaitsevan kioskin vetämisestä.

-Palkinto tuntuu tosi hyvältä, ja koen sen oman työni lisäksi tunnustukseksi myös kioskieni henkilöstöllemme. Tämä antaa meille entisestään lisää energiaa ja motivaatiota kehittyä vieläkin paremmaksi, Mielonen kuvaa tunteitaan.

 -Mervi on erinomainen esimerkki siitä, kuinka omistajuutta, ylpeyttä ja sitoutumista tuntevat kauppiaat saavuttavat parhaiten kasvua ja kannattavuutta. Hän toteuttaa myös erinomaisesti arvoamme voittamisen kulttuuriin kannustamisesta. Se pitää sisällään vahvan onnistumisen ja voittamisen tahdon, mutta samalla myös kyvyn iloita muiden onnistumisesta, R-kioskin toimitusjohtaja Johannes Sangnes sanoo.

Kaksipäiväisille Ärräpäiville kokoontui Lahteen yhteensä 850 R-kioskin kauppiasta, esimiestä sekä tukiorganisaation ja yhteistyökumppanien edustajaa. Ärräpäivät ovat R-kioskin suurtapahtuma, jossa kannustetaan yrityksen arvojen mukaisesti ilon kautta tuloksiin.

Median yhteydenotot, haastattelut ja vierailut:

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus@r-kioski.fi

ketjunohjaus, Teemu Rissanen, R-kioski Oy, p. 020 554 4035, teemu.rissanen@r-kioski.fi

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 630 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2013 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2013 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 35 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs