Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Merkittävä muutos: Kaikki Siwat ja Valintatalot auki pääsiäisenä ensimmäistä kertaa

Suomen Lähikauppa Oy

Merkittävä muutos: Kaikki Siwat ja Valintatalot auki pääsiäisenä ensimmäistä kertaa

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 13:34
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Kaikki Suomen Lähikaupan 611 Siwaa ja Valintataloa pitävät ensimmäistä kertaa ovensa auki läpi pääsiäisen. Lähikaupat ovat auki pääsiäisviikonlopun kaikkina päivinä pitkästäperjantaista (pe 25.3.) toiseen pääsiäispäivään (ma 28.3.). Lisäksi Helsingissä Eteläesplanadin ja Mellunmäen Siwat palvelevat koko pääsiäisen ajan vuorokauden ympäri.

Muutos aikaisempiin vuosiin on merkittävä. Aiemmin aukiololainsäädäntö mahdollisti vain alle 100-neliöisten pikkukauppojen aukiolon pääsiäispyhinä.

Suomen Lähikaupan myyntijohtaja Timo Lavikainen kertoo, että erikoispyhien laajennetulle aukiololle on selvästi kysyntää pienten lähikauppojen asiakkaiden keskuudessa.

– Pienille lähikaupoille on luontevaa palvella lähellä ja pitkillä aukioloajoilla myös erikoispyhinä. Viime pääsiäisenä saimme pitää vain noin 190 kauppaverkkomme pienintä kauppaa auki. Nyt voimme palvella ensimmäistä kertaa asiakkaita kaikissa kaupoissamme myös pääsiäisenä, Timo Lavikainen sanoo.

Pääsiäisen kauppakohtaiset aukioloajat löytyvät osoitteista www.siwa.fi ja www.valintatalo.fi.

Lisätietoja: Suomen Lähikaupan mediapalvelu, p. 020 700 3115.

Suomen Lähikauppa on keskittynyt lähipalveluihin. Pidämme huolta lähiympäristön asukkaiden tarpeista, kokoamme palveluita yhteen ja tarjoamme hyvän palvelukokemuksen - mutkattomasti, helposti ja nopeasti. Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Siwan kauppaverkko on Suomen kattavin. Kauppoja on 611, henkilöstöä 4100 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2014 noin miljardi euroa. www.lahikauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs