Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Logistiikka 2013: LOGY ry ja Tampereen Messut Oy yhteistyössä

Tampereen Messut

Logistiikka 2013: LOGY ry ja Tampereen Messut Oy yhteistyössä

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2013 klo 19:30
Julkaisija: Tampereen Messut

LOGYN UUSI SISÄLOGISTIIKKA-PALKINTO JAETAAN MESSUILLA

Logistiikan ja erityisesti materiaalinkäsittelyn sekä sisälogistiikan ammattilaisille ja päättäjille suunnatut Logistiikka-messut järjestetään 17.–19.4.2013 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Toista kertaa pidettävä ammattimessutapahtuma on nyt edelliskertaa laajempi ja kansainvälisempi kokonaisuus, jossa nähdään kaikki alan merkittävät toimijat. Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry ja Tampereen Messut Oy allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, jonka pohjalta kevään messuilla toteutetaan laadukas sisälogistiikan seminaari sekä jaetaan uusi alan tunnustuspalkinto. Osittain samaan aikaan 17.–18.4.2013 järjestetään Teolliset Palvelut -messut.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n tehtävänä on tarjota verkosto ja palveluita osaamisen, kilpailukyvyn sekä innovaatioiden kehittämiseksi. Ammattimaisesti järjestelyillä näyttelytapahtumilla on tärkeä rooli saattaa alan ammattilaiset yhteen sekä tutustumaan viimeisimpiin tuote- ja palveluratkaisuihin.

– Logistiikka-messuilla LOGY järjestää laadukkaan sisälogistiikan seminaarin otsikolla Varasto- ja materiaalinkäsittelypäivä sekä siihen liittyvän yritysvierailun. Lisäksi LOGY haluaa korostaa varastointi- ja materiaalinkäsittelyn osaamisalueen tärkeyttä liiketoiminnassa julkistamalla ja jakamalla seminaarin yhteydessä uuden tunnustuksen eli Vuoden 2013 Sisälogistiikka-palkinnon. LOGY ry ja Tampereen Messut  Oy on tehnyt pitkäaikaista hyvää yhteistyötä Alihankinta-messujen puitteissa, joten oli luontevaa sopia myös tämän messutapahtuman kehittämisestä yhdessä, kertoo toimitusjohtaja Markku Henttinen Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:stä.

– On erittäin hienoa aloittaa yhteistyö LOGY ry:n kanssa lähestyvien Logistiikka 2013 -messujen merkeissä. Kansainvälisten Alihankinta-messujen osalta olemme tehneet tiivistä ja menestyksellistä yhteistyötä jo varsin pitkään, joten uskon, että yhdessä saamme vahvistettua entisestään Logistiikka-messujen roolia materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisten ykkösfoorumina. LOGYn organisoima sisälogistiikan ammattiseminaari sekä uusi messuilla jaettava tunnustuspalkinto tuovat jo osaltaan laadukasta sisältöä tämän kevään messutapahtumaan, sanoo projektipäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.


Logistiikka-messut ja Teolliset Palvelut -messut muodostavat antoisan tapahtumakokonaisuuden

Sisälogistiikkaa, logistiikka- ja varastointipalveluja sekä materiaalinkäsittelyä esittelevät Logistiikka-messut laajenevat tänä vuonna kahteen näyttelyhalliin, jossa nähdään noin 110 näytteilleasettajaa. C-hallissa ovat esillä materiaalinkäsittelyn ja sisälogistiikan koneet sekä laitteet ja D-hallissa logistiikan palvelut, satamat, ICT, tiedonkeruu ja koulutus.

Kolmipäiväisten Logistiikka-messujen kanssa pidetään osittain samaan aikaan 17.–18.4.2013 kaksipäiväiset Teolliset Palvelut -messut, joka on kunnossapidon ja tuotannon palveluiden päätapahtuma. Tuolloin Tampereella on luvassa erityisen antoisat ja monipuoliset messupäivät niin näytteilleasettajille kuin messuvieraille, sillä nämä kaksi ammattitapahtumaa tukevat erinomaisesti toisiaan. Uusien tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen lisäksi tapahtumakokonaisuus tarjoaa ammattilaisille laadukkaita seminaareja, tietoiskuja sekä verkostoitumismahdollisuuksia.


Monipuolinen seminaariohjelma nostaa esille rikkidirektiivin vaikutukset ja kuntien logistiikan  

Logistiikka-messujen seminaariohjelma nostaa esille muun muassa logistiikan tärkeyden ja sen merkityksen kilpailukykyyn, suomalaisen logistiikkakeskusjärjestelmän kehityksen, varastointi- ja materiaalinkäsittelyn, rikkidirektiivin käytännön vaikutukset, kuntien logistiikan kehittämisen ja RFID-teknologian mahdollisuudet.

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry ja Tampereen Messut Oy järjestävät avajaispäivänä keskiviikkona 17.4. klo 10.30–12.00 seminaarin aiheesta Logistiikka nousi kilpailukyvyn ytimeen. Samana päivänä klo 13–15 Tampereen Messut Oy järjestää yhteistyössä Helsingin Sataman kanssa Elämä rikkidirektiivin kanssa -seminaarin, joka antaa ajantasaista tietoa siitä, mitä keinoja on käytettävissä 1.1.2015 voimaanastuvan rikkidirektiivin kustannusvaikutusten minimoimiseen. Seminaari on suunnattu logistiikka-alan ammattilaisille, erityisesti satamien ja huolintaliikkeiden toimijoille sekä heidän vienti- ja tuontiteollisuuden asiakkailleen. Puheenvuoroissa käsitellään muun muassa rikkidirektiivin vaikutuksia kaivosteollisuuteen, teknisiä vaihtoehtoja sekä valtion tukitoimia.

Messujen yhteydessä järjestetään torstaina ja perjantaina 18.–19.4. Kuntien logistiikkafoorumi, joka on kohdennettu kuntapäättäjille ja -johdolle sekä logistiikan toimijoille. Ensimmäisen seminaaripäivän aiheena on Kuntapäättäjäfoorumi ja puheenjohtajana toimii Tampereen teknillisen yliopiston professori Jorma Mäntynen. Toisena seminaaripäivänä nostetaan esille Logistiikan haasteet 2020 ja puheenjohtajana on Tampereen kaupungin logistiikkapäällikkö Erkki Harju. Foorumin keskeisiä teemoja ovat Tampereen kaupunkikonserni: Logistiikan linjaukset ja tulevaisuus, Potilasvirrat haltuun, Avoimen ja suljetun joukkoliikenteen rajapinnassa, Selvitysmiehen esitys henkilökuljetusten yhdistämisestä, Logistiikan onnistumisen avainasiat, Ajankohtaista Keski-Savon logistiikkayksikössä – missä mennään, mihin tullaan sekä Logistiikan tulevaisuus. Foorumin järjestää FCG Koulutus ja Konsultointi Oy yhteistyössä Tampereen Messut Oy:n kanssa.

Logistiikka 2013 -messujen seminaariohjelma julkaistaan viikolla 5 osoitteessa www.logistiikkamessut.fi.


Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C- ja D-halliin 17.–19.4.2013 toteutettavat Logistiikka-messut järjestää Tampereen Messut Oy yhteistyössä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaoston kanssa. Teolliset Palvelut -messut 17.–18.4.2013 järjestää Expomark Oy ja Kunnossapitoyhdistys Promaint ry.
Lisätiedot: www.logistiikkamessut.fi, www.teollisetpalvelut.fi.TähtiUutiset:
Lue Logistiikka 2013 -messujen näyttelytoimikunnan puheenjohtajan, Toyota Material Handling Finland Oy:n toimitusjohtajan Pasi Niemisen haastattelu ”Tarvitaan kokonaisvaltaisia konsepteja” Tampereen Messujen TähtiUutiset-verkkolehdestä: www.tahtiuutiset.fi.

Mediamateriaalit:
Logistiikka 2013 -messujen mediamateriaalit sekä linkit logoihin ja kuvapankkiin löytyvät tapahtuman mediasivuilta osoitteesta www.logistiikkamessut.fi (Media).


LISÄTIEDOT: www.logistiikkamessut.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi:
Jani Maja, projektipäällikkö, p. 050 356 1325, jani.maja(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Meri Mattila, viestintäassistentti, p. 0400 914 877, meri.mattila(a)tampereenmessut.fi

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry: Heikki Ojanperä, johtaja, p. (09) 682 41322
Näyttelytoimikunnan pj: Pasi Nieminen, toimitusjohtaja, Toyota Material Handling Finland Oy, p. 040 901 4401

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs