Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Liukumäenlaskun epäviralliset SM-kisat Huimalassa – Laskiaistiistaina reippailuhallin pääsylippuna toimii sosiaaliseen mediaan ladattu selfie

Reippailuhalli Huimala

Liukumäenlaskun epäviralliset SM-kisat Huimalassa – Laskiaistiistaina reippailuhallin pääsylippuna toimii sosiaaliseen mediaan ladattu selfie

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 13:28
Julkaisija: Reippailuhalli Huimala

Lokakuussa Helsingin Konalassa, Kauppakeskus Ristikossa avattu Huimala on reippailuhalli kaikenikäisille. Uudessa Huimalassa on tuttujen huvitusten lisäksi muun muassa täysimittainen minigolf-rata, katon rajassa kulkevia köysiratoja sekä kymmenen metrin korkuinen kiipeilyseinä. Uudessa Huimalassa on lisäksi Suomen korkein sisäliukumäki sekä maailman toinen katon rajassa lentävä liitorata. Huimalassa voi myös uskaltaessaan hypätä lähes 20 metristä betonilattialle turvallisesti vaijerin varassa.

Laskiaistiistaina 9. helmikuuta Huimalan pääsymaksuna toimii sosiaaliseen mediaan ladattu selfie-kuva liukkaasta laskiaistuuletuksesta. Kuvan voi ladata omaan Instagramiin tai vaikkapa Huimalan Facebook-sivulle (www.facebook.com/reippailuhuimala) aihetunnisteilla #huimala #laskiaistuuletus. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät Huimalan Facebook-sivuilta. Rahallista pääsymaksua ei siis laskiaistiistaina peritä.

Hallissa järjestetään tiistaina myös epäviralliset SM-kilpailut laskiaisen kunniaksi.

– Kisoissa jaetaan vain tyylipisteitä, joten tässä kisassa parhaalla asulla ja komeimmalla tuuletuksella on nopeutta enemmän merkitystä, Huimalan toimitusjohtaja Kimmo Stude kertoo.

Kisat lasketaan Suomen pisimmässä sisäliukumäessä Huimalassa. Jokainen SM-laskusuoritus valokuvataan ja voittajan valitsee suosikkitubettaja Iina-Katariina Haataja sosiaalisen mediaan ladattujen ja paikan päällä otettujen tuuletuskuvien perusteella. Voittajalle on luvassa kaiverrettu palkintopokaali, Huimalan kymmenen kerran sarjakortti sekä tietysti pulkka ulkona tapahtuvia laskuoperaatioita varten.

Media on tervetullut Huimalaan tiistaina seuraamaan liukumäenlaskun epävirallisia SM-kisoja kello 14-20 välisenä aikana. Kisaan voi ottaa osaa aina Huimalan sulkeutumiseen asti. 

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja median ilmoittautumiset:

Ville Kormilainen
Tekir Oy
p. 040 743 00003
ville@tekir.fi

Liitetiedostot

***

Uudistunut Reippailuhalli Huimala on on nyt entistäkin huimempi. Huimala on paitsi paras paikka syntymäpäivien järjestämiseen, myös erinomainen valinta luokkaretkille, päiväkodin tapahtumille ja perheiden yhteiseen reippailuun.

Uuden kiipeilykulman seikkailumaailman ansiosta Huimala sopii nyt entistä paremmin myös varttuneelle väelle. Olitpa suunnittelemassa polttareita tai yrityksen virkistyspäivää, Huimala on siihen sopiva paikka. Kiipeilykulman kiipeilyradalla ja vaijeriliussa kovimmatkin kundit ja gimmat saavat sykkeen nousemaan. Jälkipuinti onnistuu juhlatilassamme, joka taipuu moneen käyttöön.

Reippailuhalli Huimala
Ajomiehentie 1
00390 Helsinki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs