Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Legendaarinen Börs Night Club täyttää 35 vuotta

Turun Osuuskauppa

Legendaarinen Börs Night Club täyttää 35 vuotta

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2014 klo 12:30
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Turkulainen Börs Night Club on yksi Suomen vanhimmista yökerhoista. Se avattiin 1.2.1979. Siitä lähtien yökerho on toiminut samalla nimellä ja samassa paikassa Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä.

Börs Night Club lukeutuu Suomen legendaarisimpiin ravintoloihin ja on noussut turkulaisessa yöelämässä brändiksi. Vuosien varrella niin ravintolakulttuuri, lainsäädäntö kuin asiakkaiden vaatimuksetkin ovat muuttuneet. Yökerhon alkutaipaleella 1980-luvun alussa Börs Night Club oli yksi Suomen 35 ravintolasta, jossa iltaa vietettiin pitkälle yöhön jatkoajan turvin. Tällä hetkellä tällaisia ravintoloita löytyy maastamme noin 1 100 kappaletta. Ajan kuluessa myös ravintolapalveluiden kysyntä ja asiakkaiden kulutuskäyttäytyminen ovat muuttuneet ja samanaikaisesti yökerhojen asiakaskunta on nuorentunut. 1980-luvulla yökerhoissa oli tapana ruokailla illan aikana, kun taas 1990-luvulta lähtien yökerhokulttuuri on muuttunut lähes täysin bailauspainotteiseksi.

- Me Börs Night Clubilla olemme aina eläneet ajassa, seuranneet yökerhomaailman trendejä sekä kuunnelleet asiakkaidemme toiveita. Yökerhoa on remontoitu säännöllisin väliajoin ja myös sitä kautta olemme uusiutuneet ajan ilmiöitä seuraten. Uskon, että siinä piilee suosiomme salaisuus, kertoo ravintolaryhmän johtaja Anssi Tähtinen.

Yökerho on vuosien saatossa tullut tunnetuksi kuuluisista esiintyjistä sekä laadukkaasta palvelustaan. Alkuvuosina Börs Night Clubilla oli joka ilta elävää musiikkia. Lisäksi järjestettiin lukuisia korkeatasoisia show- ja ohjelmailtoja. Mukana on ollut Suomen viihdetaitelijoiden kärkikaarti, muun muassa Kivikasvot, Vesa-Matti Loiri, Pauli Hanhiniemi, Kirka, Yö, Darude ja monet muut kuuluisuudet. Ulkomaisista tähdistä Börs Night Clubilla on nähty esimerkiksi The Platters. Nykyään Börs Night Clubilla esiintyvät huippu-dj:t.

Juhlailtana 1.2.2014 yleisöä tanssittavat kovat nimet Ruotsista; Tim Henri (Cafe Opera) sekä Jace Headland (Monday Bar).

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, ravintolaryhmän johtaja Anssi Tähtinen, puh. 010 764 5002

 

TOK on yli 130 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa. Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs