Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Lapset päivittivät Rosson ruokalistaa

Pirkanmaan Osuuskauppa

Lapset päivittivät Rosson ruokalistaa

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2013 klo 12:10
Julkaisija: Pirkanmaan Osuuskauppa

Rosso-ravintolat kutsuivat suomalaislapset tammi–helmikuussa 2013 järjestettyyn lasten jälkiruoka-annoksen suunnittelukilpailuun. Vastauksia ja jälkiruokatoiveita saapui noin 700 ympäri Suomea. Ehdotuksissa korostuivat annoksen herkullisuus ja hauska ulkonäkö. Valtakunnalliseksi voittaja-annokseksi valittiin turkulaisen Hilkka Lappalaisen Ohukaisunelma. Annos ilmestyi Rosso-ravintoloiden lasten ruokalistalle syyskuussa viikolla 38.

–Annoskisa on erinomainen ja hauska tapa selvittää tärkeän kohderyhmämme toiveita. Kisan aiheeksi valikoitui lasten toiveesta jälkiruoka. Tämä kertoo siitä, että perheissä on terveellisen ruoan ohella myös joskus lupa herkutella, kertoo Rosso Brand Manager Merja Helistö. –Jälkiruoka oli kisan aiheena ensimmäistä kertaa. Erityisen mielenkiintoista kisassa oli se, että ehdotuksista suuri osa sisälsi pannukakkuja, ohukaisia ja jäätelöä. Perinteiset jälkiruoat ovat siis edelleen lasten kestosuosikkeja, hän jatkaa.


Paikalliseksi voittajaksi valittiin Anise Vauhkonen

Popcornsuklaapirtelö-niminen jälkiruoka-annos voitti kilpailun Tampereella. Anise Vauhkonen ja hänen perheensä saavat palkinnoksi herkullisen illallisen Rossossa. Rosso-ravintolat järjestävät lapsille ruoka-annoksen suunnittelukilpailun joka toinen vuosi uuden ruokalistan ilmestymisen alla. – Anisen annos erottui joukosta herkullisuudellaan. Popcornidea oli hauskasti keksitty, Rosso Koskipuiston ravintolapäällikkö Lasse Haapa kertoo.

Valtakunnallinen voittaja-annos päätyi Rosso-ravintoloiden ruokalistalle. – Tervetuloa meille maistamaan koko kilpailun voittanutta Hilkan Ohukaisunelmaa, Lasse kehottaa.


Lisätietoja:
Lasse Haapa, Rosso Koskipuiston ravintolapäällikkö, puh 010 7672374


 

Liitetiedostot

Rosso on lapsiperheitä monipuolisesti huomioiva ravintola. Rosso-ravintolat ovat tarjonneet italialaishenkistä ruokaa suomalaiseen makuun jo 35 vuoden ajan. Rosson ruokatarjonta on vuosien myötä pysynyt aina ajan hengessä, klassikoita kunnioittaen. Esimerkiksi ruokien terveellisyyttä on ajateltu valmistustapojen erilaisilla valinnoilla, erityisillä kevytannoksilla ja kalorien julkistamisella. Myös suolan käyttöä on vähennetty. Esimerkiksi lasten ranskalaiset tarjotaan Rossossa ilman suolaa.

Rosso on S-ryhmän ja koko Suomen suurin ravintolaketju. Ensimmäinen Rosso avattiin Lahden keskustaan vuonna 1978. Tällä hetkellä ravintoloita on Suomessa 37 ja yksi Tallinnassa. Ketju työllistää noin 700 henkilöä. www.rosso.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs