Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Lappeenrannan kaupunki kokoaa joulutapahtumia verkkosivuilleen ja Joululehteen

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki kokoaa joulutapahtumia verkkosivuilleen ja Joululehteen

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan joulunajan 2015 tapahtumatarjontaa kootaan kaupungin verkkosivujen joulusivustolle sekä Joululehteen. Kaikki tapahtumajärjestäjät voivat vinkata omista jouluisista tapahtumistaan sähköpostilla osoitteeseen lappeenranta.event@lappeenranta.fi.

Kooste Lappeenrannan joulutapahtumista julkaistaan myös Joululehdessä, joka ilmestyy Etelä-Saimaan liitteenä 18. marraskuuta. 

Lappeenrannan kaupungin tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallion mukaan tavoitteena on luoda kokonaisvaltainen mielikuva Lappeenrannan joulusta. 

– Kaupungissamme järjestetään jo perinteisestikin paljon erilaisia joulutapahtumia, kuten konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia, markkinoita ja myyjäisiä. Joulusivustolla haluamme luoda yhtenäisen mielikuvan koko tapahtumatarjonnasta. Tapahtumia on koottu jo kahtena edellisenäkin jouluna samaan tapaan ja olemme saaneet hyvää palautetta sekä tapahtumien tuottajilta että yleisöltä, Kallio kertoo. 

30.10.2015 mennessä saapuneista tapahtumatiedoista julkaistaan kooste Joululehdessä.  Kaupungin Joulu-sivustolla tapahtumatietoja ja niihin tulevia mahdollisia muutoksia päivitetään 22. joulukuuta asti. 

KUVATEKSTI: 

Joulukatu järjestetään Lappeenrannan Kauppakadulla, Raatihuoneen puiston edustalla 5.–20.12.2015. (Kuva vuodelta 2014, kuvaaja Minna Kivistö.)

Lisätietoja 

Tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio
0400 155 597
jorma.kallio@lappeenranta.fi

Tuottajaharjoittelija Virve Turkia
Puh. 040 640 2228
virve.turkia@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs