Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Lähikauppa remontoi Oulussa urakalla - tuoreet Siwat keskustaan ja Oulunsalon Pitkäkankaalle

Suomen Lähikauppa Oy

Lähikauppa remontoi Oulussa urakalla - tuoreet Siwat keskustaan ja Oulunsalon Pitkäkankaalle

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2014 klo 13:58
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Suomen Lähikaupan kauppaverkko Oulussa vahvistuu joulukuussa, kun Ouluun avataan yksi uusi ja yksi täysin remontoitu Siwa. Keskustassa Torinrannassa sijaitseva uusi Saaristonkadun Siwa ja Oulunsalossa toimiva Pitkäkankaan Siwa avataan 11.12. klo 10.

Saaristonkadun ja Pitkäkankaan Siwat ovat uuden ajan ruokakauppoja, jossa yhdistyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja tuoretuotteiden osuus onkin entistä ruokaisammissa myymälöissä lähes puolet. Sekä uuteen Saaristonkadun Siwaan että uudistettuun Pitkäkankaan Siwaan lisätään remontin myötä paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Molempien kauppojen monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelut sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Uudenlainen palvelukassa sujuvoittaa asiointia entisestään. Kummallakin Siwalla on myös laajat aukioloajat: Lähes 100-neliöinen Saaristonkadun Siwa parantaa keskustan palveluita palvelemalla asiakkaita aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä ja 250-neliöisen Pitkäkankaan Siwan aukioloaikoja on pidennetty entisestään remontin myötä.

– Oulu saa kaksi tuoretta täyden palvelun ruokakauppaa, joista saa kätevästi kaikki arjen ruokaostokset ja palvelut. Torinrannassa sijaitsevaan uuteen Saaristonkadun Siwaan on helppo pistäytyä ostoksille myös tulevan joulun aikaan, sillä kauppa on avoinna kaikkina pyhäpäivinä. Myös Pitkäkankaan täysin uudistetussa kaupassa voi asioida entistä joustavammin, sillä pidensimme aukioloaikoja asiakkaiden toiveesta, aluemyyntipäällikkö Vesa Laitinen kertoo.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Oulun myymälät ovat osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen ja olemassa olevan kauppaverkon remontteihin. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avaa yli 20 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Investointiohjelman avulla olemme iloksemme voineet parantaa Lähikaupan asiakaskokemusta, tehneet kaupoistamme aiempaa ruokaisampia ja työllistäneet näin taantuma-aikana suomalaisia Hangosta Inariin. Investointitahti jatkuu yhtä vahvana myös vuonna 2015, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Saaristonkatu 2 avataan torstaina 11.12. kello 10.00 osoitteessa Saaristonkatu 2, Oulu. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–la 7–22 ja su 9–22.

* Siwa Pitkäkangas avataan torstaina 11.12. kello 10.00 osoitteessa Opintie 2, Oulunsalo. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–la 7–23 ja su 9–23.

Oulussa palvelee laaja Suomen Lähikaupan kauppaverkko, johon kuuluu 17 Siwaa ja 7 Valintataloa.

 

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Vesa Laitinen, Pohjanmaa, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3829 (uusien kauppojen toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs