Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » KUTSU MEDIATILAISUUTEEN 19.1.2016: ”Hamstraaja, Helppoilija, Varustautuja vai Hanskaaja: suomalaisten kiertotalousprofiilit ja -valmiudet”

Lassila & Tikanoja

KUTSU MEDIATILAISUUTEEN 19.1.2016: ”Hamstraaja, Helppoilija, Varustautuja vai Hanskaaja: suomalaisten kiertotalousprofiilit ja -valmiudet”

Kutsu.
Julkaistu: 12.01.2016 klo 11:00
Julkaisija: Lassila & Tikanoja

Kiertotaloudesta puhutaan tänä päivänä paljon. Se on yksi Suomen hallituksen kärkihankkeista ja Sitra arvioi sen potentiaalin olevan Suomessa jopa yli kaksi miljardia euroa. Mutta mitä kiertotalous käytännössä tarkoittaa ja miten me tavalliset suomalaiset siihen suhtaudumme? Olemmeko valmiita muuttamaan käyttäytymistämme ja siirtymään kiertotalouteen? Millaisia kierto- ja jakamistalouden palveluita olisimme halukkaita käyttämään?

Muun muassa näitä kysyimme 1000 suomalaiselta ja kerromme mielellämme löydöksistämme sinulle tiistaina 19.1. klo 9.30 -10.45 osoitteessa Urho Kekkosenkatu 7 B, 8. krs (palvelumuotoilutoimisto Palmu).

Tilaisuudessa kuulet tarkemmin tutkimuksesta, jonka avulla profiloimme suomalaisia kuluttajia heidän asenteensa ja kiertotalousvalmiuksiensa perusteella sekä kasvatimme ymmärrystämme uusien palveluiden tarpeesta. Lisäksi kerromme, kuinka Lassila & Tikanoja on käynnistänyt ns. co-creation eli yhteiskehitysmallin, jonka tavoitteena on tuoda markkinoille todelliseen asiakastarpeeseen perustuvia innovatiivisia kiertotalouden logiikkaa hyödyntäviä palveluita.

Tilaisuuden ohjelma:

9.30 Kiertotalous kaipaa arkipäiväistämistä, kehityspäällikkö Sebastian Aniszewski, L&T

9.45 Hamstraaja, Helppoilija, Varustautuja vai Hanskaaja: suomalaisten kiertotalousprofiilit ja –valmiudet – tutkimuksen tulokset, palveluanalyytikko Petteri Hertto, Palmu

10.15 Esimerkki yhteiskehitysmallista ja sen avulla kehitetystä uudesta palvelusta, digimentalisti Ville Simola, L&T

10.30 Kysymyksiä ja keskustelua

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
viestintäpäällikkö Hanne Mäkelä, L&T, hanne.makela@lassila-tikanoja.fi tai 050 3858670.

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2014 oli 639,7 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs