Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Korpilahden S-market uudistetaan

Osuuskauppa Keskimaa

Korpilahden S-market uudistetaan

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2013 klo 09:55
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk:n S-marketissa Korpilahdella toteutetaan konseptiuudistus. Nykyisten ulkoseinien sisälle rakennetaan käytännössä uusi kauppa.

Korpilahden S-marketin uudistustyöt käynnistyivät viime viikolla. Maaliskuun loppuun eli pääsiäiseen mennessä valmistuvan remontin myötä myymälä saa uuden, selkeän ja modernin S-market-ilmeen.

– Uudistus on erittäin tarpeellinen ja tervetullut. Isompaa remonttia ei ole tehty vuoden 1999 jälkeen, joten myymälän pinnat ja kalusteet ovat tulleet elinkaarensa päähän. Päivitys 2010-luvulle on vastaus lukuisiin asiakkailta tulleisiin toiveisiin, marketpäällikkö Katja Soppi kiittelee.

S-marketin kaikki kalusteet vaihdetaan uusiin, samaten kassapöydät ja opasteet.

Lisää tilaa ja valikoimaa saadaan nykyaikaisilla kalusteilla sekä muuttamalla osa toimistotilasta myymäläkäyttöön. Tilankäyttöä optimoidaan myös hyllypäätyjä hyödyntäen.

Päivittäistavaratarjonta tulee monipuolistumaan useilla sadoilla tuotteilla, yhteensä noin 8 000 tuotenimikkeeseen.

– Valikoiman kasvu näkyy kautta linjan, erityisesti tuorepuolella niissä tuoteryhmissä, joihin on tullut eniten valikoimatoiveita asiakkailta. Tällaisia tuoteryhmiä ovat muun muassa maitotaloustuotteet sekä juustot. Jatkossakin pystymme toteuttamaan asiakkaidemme tuotetoiveita paremmin, kun tilaa on enemmän, marketpäällikkö lupaa.

Myymälän uudet kylmäkalusteet tulevat olemaan ovellisia ja kannellisia, eikä jäähdytetty ilma pääse enää leviämään myymälätilaan. Samalla puhallin- ja jäähdytystehon tarve pienenee ja tuotteiden laatu paranee.

– Energiatehokkailla nykyaikaisilla kylmälaitteilla pystymme pienentämään kylmäsäilytyksen energiankulutusta 25–30 prosenttia. Lisäksi myymälän valaistus uusitaan energiaa säästäviä led-valoja hyödyntäen, selvittää aluejohtaja Tommi Viitanen.

Kokonaiskustannuksiltaan noin 800 000 euron remontin aikana järkevöitetään myös myymälän takatiloja ja logistiikkaa muun muassa uudella lastaussillalla. Henkilökunnalle rakennetaan uusi taukotila.

S-marketin julkisivua modernisoidaan uusilla teippauksilla ja valomainoksilla.

– Meillä on vahva pyrkimys ja tahtotila etsiä ratkaisuja myös pysäköintialueen ahtauteen yhteistyössä kaupungin kanssa, Tommi Viitanen toteaa.

 

Lisätietoja:

Aluejohtaja Tommi Viitanen, 040 506 7962

Marketpäällikkö Katja Soppi, 050 310 0276

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 110 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs