Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keypro Oy avaa verkkotietopalvelukeskuksen Filippiineillä

Keypro Oy

Keypro Oy avaa verkkotietopalvelukeskuksen Filippiineillä

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2015 klo 07:45
Julkaisija: Keypro Oy

Helsinki, Suomi; Manila, Filippiinit. SRDP Consulting Inc., Keypro Oy:n yhteistyökumppani Filippiineillä, ja Keypro Oy, edistyksellisten web-pohjaisten paikkatietoratkaisujen toimittaja ovat tänään julkistaneet merkittävän edistysaskeleen Filippiinien paikkatietomarkkinoille. Keypron verkkotietoratkaisut vesi-, tietoliikenne-, sähkönjakelu- ja katuvalaistustoimialoille tarjotaan Filippiineille paikallisesta palvelukeskuksesta käsin maaliskuun 2015 alusta lähtien.

“Olemme innoissamme julkistaessamme tämän merkittävän askeleen joka palvelee Filippiinien verkkotoimijoita entistä paremmin”, sanoo Ari Rummukainen, Keypro Oy:n toimitusjohtaja, ja jatkaa “Tarjoamalla verkkotoimialan pilvipalvelut paikallisesta palvelukeskuksesta voimme palvella paikallisia asiakkaitamme entistä nopeammin ja paikallisemmin.”.

SRDP:lle nyt julkistettu strateginen edistysaskel syventää sitoutumista Keypron koko verkkotietoratkaisuiden tarjontaan. SRDP tarjoaa laajan valikoiman paikkatietopalveluita peruskarttojen laadinnasta verkko-omaisuuden kartoitukseen ja dokumentointiin Keypron verkkotietoratkaisuilla. “Olemme UAV-lennokkikartoituksen edelläkävijä ja tunnettu GIS-asiantuntijapalveluiden toimittaja”, sanoo Joel Cruz, SRDP Consultingin toimitusjohtaja, ja jatkaa “Tämän julkistuksen myötä voimme tarjota koko verkkotietotoimialan palvelut tehokkaina selainkäyttöisinä palveluina Filippiineiltä käsin”.

Lisätietoja:

Joel F. Cruz
Toimitusjohtaja
SRDP Consulting, Inc.
joel.cruz (at) srdp.com.ph, +63 2411 4143

Antti Heino
Myyntijohtaja
Keypro Oy  
antti.heino (at) keypro.fi, +358 50 486 7550 

SRDP Consulting Inc. on ISO-sertifioitu Filippiniläinen yritys, joka on erikoistunut paikkatietokonsultointiin ja järjestelmiin. SRDP tarjoaa kattavasti palveluita maanmittauksen, paikkatietojärjestelmien ja kartografian alalla tiedon keruusta, tiedon käsittelystä ja integraatiosta ja aina lopputuotteiden laadintaan. SRDP on UAV-lennokkikartoituksen edelläkävijä Filippiineillä ja kansainvälisesti käyttäen huipputason laitteistoja ja ohjelmistoja. SRDP on suorittanut tarkkoja GIS-kartoitusprojekteja yli 300 kaupungille ja kunnalle Filippiineillä. Lisäksi SRDP on toteuttanut useita kartoitus- ja GIS-hankkeita muissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Japanissa, Etelä-Afrikassa, Ugandassa, Pakistanissa, Vietnamissa, Kambodžassa, Indonesiassa, Ghanassa ja Itä-Timorissa. Lisätietoja: www.srdp.com.ph

Keypro Oy on verkkotieto- sekä paikkatietojärjestelmien asiantuntijayritys. Keypro Oy:n kehittää te-hokkaita suunnittelu- ja verkkotietojärjestelmiä verkon omistajien ja urakoitsijoiden käyttöön. Keypro Oy nopeuttaa järjestelmäinvestoinneista saatavia hyötyjä osallistumalla aktiivisesti järjestelmien käyttöönottoon sekä tarvittaessa ylläpitoon. Keypro Oy:n palveluksessa on yli 80 verkko- ja paikkatietojärjestelmien ammattilaista. Lisätietoa: http://www.keypro.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs