Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keskimaan Prisma Seppälässä pommiuhka ohi

Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan Prisma Seppälässä pommiuhka ohi

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2013 klo 16:04
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaan Prisma Seppälässä Jyväskylässä oli tänään iltapäivällä pommiuhka. Mies oli ilmoittanut hätäkeskukseen, että Prismassa räjähtää pommi.

Uhkasoiton seurauksena Prisman tilat tyhjennettiin asiakkaista ja henkilöstöstä. Prismasta ei löytynyt mitään pommiin viittaavaa ja tilanne on nyt ohi ja normalisoitunut. Prisma on jälleen avattu ja toimii normaalisti. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Jyväskylän Seppälän Prisman pommiuhkausta ja sen tapahtumankulkua selvittää Jyväskylän poliisi, joka vastaa myös asian tiedottamisesta. Pahoittelemme asiakkaillemme tapahtuneesta aiheutunutta haittaa.

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 114 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs