Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keskimaa vastaa jatkossakin Paviljongin ravintolatoiminnasta

Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa vastaa jatkossakin Paviljongin ravintolatoiminnasta

Tiedote.
Julkaistu: 14.11.2011 klo 09:56
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Jyväskylän Messut Oy ja Jyväskylän Kongressikeskus Oy ovat tehneet sopimuksen Jyväskylän Paviljongin ravintolatoiminnoista Keskimaa Osk:n kanssa. Sopimusaika on 5 vuotta. Sopimukseen sisältyy lisäksi optio seuraavaksi viideksi vuodeksi.

 

Keskimaa on vastannut Jyväskylässä Lutakon messualueen ravintolatoiminnasta vuodesta 1988 lähtien. Ensimmäisten kymmenen vuoden jälkeen toiminta laajentui merkittävästi vuonna 1998, kun messu- ja kongressikeskus Paviljonki valmistui.

 

Ravintolatoiminnot päätettiin kilpailuttaa keväällä 2011. Kilpailutukseen osallistuivat tärkeimmät tapahtumaravintolatoimintaa harjoittavat yritykset Suomessa. Tiukan kilpailun ratkaisi lopulta Keskimaan kokonaisvaltainen tarjous, jossa kilpailukykyisen ravintolatarjouksen lisäksi sitouduttiin laajemminkin Keski-Suomen matkailun kehittämiseen.

– Olemme tyytyväisiä siihen, että pitkäaikainen yhteistyömme Keskimaan kanssa saa jatkoa. Paviljongin kasvuhypyn toteuttamiseen tarvitsemme yhteistyökumppanin, jolla on riittävästi resursseja ja alueellista intressiä panostaa oman maakuntamme kehittämiseen, Jyväskylän Messut Oy:n ja Jyväskylän Kongressikeskus Oy:n toimitusjohtaja Leo Potkonen toteaa.

 

Paviljongin ravintolapalveluja uusi sopimus monipuolistaa merkittävästi. Nykyiset ravintolatilat päivitetään ajanmukaisiksi. Uuteen kapasiteettiin investoidaan erityisesti messuhalleissa. Paviljonki tarjoaa ensi syksyyn mennessä uuden Sokos Hotellin lisäksi täysin uudistetun ravintolatarjonnan asiakkailleen.

 

– Olemme tyytyväisiä siihen, että saamme olla mukana toteuttamassa Keski-Suomen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin edistämisen kannalta tärkeää maakunnallista hanketta, Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä korostaa.

– Ensi kesänä valmistuvan Sokos Hotel Paviljongin sekä messu- ja kongressikeskuksen ravintolapalvelujen fyysinen läheisyys tarjoaa meille merkittävää synergiaetua. Lisäksi Paviljongin ravintolapalvelujen ainutkertainen toteutustapa vahvistaa osaamistamme koko matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialallamme, hän jatkaa.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Leo Potkonen 0500 499 964, Jyväskylän Messut Oy, Jyväskylän Kongressikeskus Oy

Toimitusjohtaja Antti Määttä 050 522 1011, Keskimaa Osk

Toimialajohtaja Pasi Kunelius 050 310 5000, Keskimaa Osk

 

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 660 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 109 000. Keskimaa työllistää noin 1900 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs