Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keskimaa uudistaa S-marketejaan

Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa uudistaa S-marketejaan

Tiedote.
Julkaistu: 30.11.2011 klo 09:56
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk uudistaa ensi vuoden alkupuolella Laukaan, Saarijärven, Suolahden ja Viitasaaren S-marketit. Myymälöiden ilmeet tulevat uudistumaan täysin, ja myös valikoimat kasvavat. Laukaan, Saarijärven ja Viitasaaren S-marketeihin rakennetaan henkilökohtaiseen palveluun perustuva palvelutori.

Keskimaa avasi ensimmäiset S-marketien palvelutorit viime lokakuussa Äänekoskelle ja Jämsään.
– Palvelutorien erittäin hyvän vastaanoton kannustamana tuomme niitä nyt myös muihin suurimpiin S-marketeihimme. Palvelutori avataan viimeistään pääsiäiseksi Laukaan, Saarijärven ja Viitasaaren S-marketeihin, Keskimaan aluejohtaja Tommi Viitanen kertoo.
Palvelutorien valikoimiin kuuluu lihaa, kalaa ja kalajalosteita, valmiita lounasruokia ja –salaatteja sekä grillituotteita. Valikoima elää ja jalostuu vuodenaikojen sekä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tuotteistuksessa korostetaan mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuotteita.
– Haemme parhaillaan paikallisia yhteistyökumppaneita, Viitanen kuvailee.

Laukaan, Saarijärven ja Viitasaaren S-marketeissa tehdään alkuvuoden aikana palvelutorien lisäksi muita myymälöiden ilmettä uudistavia muutoksia. Myymälämiljöön freesaus toteutetaan samassa aikataulussa myös Suolahden S-marketissa.
– Kaikkien neljän myymälän lämpimät kalusteet uusitaan. Nykyaikaisilla kalusteilla saamme hyllyille lisää tilaa, mikä mahdollistaa päivittäistavaratarjonnan monipuolistamisen useilla sadoilla tuotteilla.
Viitasaaren S-marketissa vaihdetaan myös kylmäkalusteita.
– Uusien kylmälaitteiden osalta haemme mahdollisimman energiatehokasta ratkaisua.

Palvelutorien avaus tuo mukanaan työpaikkoja Keskimaahan. Näillä näkymin uusia työntekijöitä Laukaan, Saarijärven ja Viitasaaren S-marketeihin tarvitaan yhteensä 13-15. Osa heistä siirtyy S-marketeihin Keskimaan sisällä muista toimipaikoista, ja osa rekrytoidaan ulkopuolelta.

Neljän S-marketin uudistuskustannukset ovat yhteensä noin kaksi miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:

Aluejohtaja Tommi Viitanen, 040 506 7962
Toimialajohtaja Raija Rantanen, 050 539 9383                        

 

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 660 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 109 000. Keskimaa työllistää noin 1900 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs