Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Keskimaa uudistaa Multian Salen

Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa uudistaa Multian Salen

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2012 klo 11:40
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk uudistaa Multian Sale-myymälän. Myymälän ilme muuttuu täysin. Tuoretuotevalikoimat laajentuvat.

Multian Salessa toteutetaan kattava kaluste- ja miljööuudistus.

Kaikki kalusteet vaihdetaan uusiin. Samanaikaisesti valikoimia muokataan vastaamaan aiempaa paremmin asiakkaiden tarpeisiin.

Valikoimat monipuolistuvat kysytyimmissä tuoteryhmissä, joissa uusia tuotenimikkeitä tulee myyntiin 360. Uutuuksille tilaa saadaan paitsi kalusteratkaisuilla, myös supistamalla heikoimmin liikkuvien tuotteiden määrää ns. teollisissa elintarvikkeissa, kuten säilykkeissä ja muroissa, sekä hygienia- ja kosmetiikkatuotteissa ja pehmopapereissa.

– Valikoimalaajennukset koskevat pääsääntöisesti tuoretuotteita, joihin asiakkaidemme tuotetoiveet lähes poikkeuksetta liittyvät. Esimerkiksi maitotaloustuotteissa lisäys tulee olemaan huomattava, myymäläpäällikkö Jukka Laurila selvittää.

Lokakuun lopulla käynnistyvä uudistus myös selkeyttää myymälän yleisilmettä.

– Hyllyjärjestys muuttuu loogisemmaksi ja asiakasystävällisemmäksi.

Myymäläpäällikön mukaan kauppa on käynyt Salessa syksyn aikana ilahduttavan hyvin.

– Uskomme myynnin vilkastuvan entisestään myymäläremontin valmistuttua. Kalustemuutokset valmistuvat joulukuun aikana ja joitain miljöön muutoksia jää vielä mahdollisesti tammikuulle,  kuvailee Laurila.

Multian Salen uudet kylmäaltaat ja –kaapit ovat kannellisia ja ovellisia, mikä ehkäisee jäähdytetyn ilman leviämistä myymälätilaan. Kalusteiden valaistus toteutetaan ledeillä.

Merkittävää energiansäästöä saadaan myös kylmälaitteiden sulatuskertojen sekä tarvittavan puhallin- ja jäähdytystehon vähentymisestä.

Uusien kalusteiden ansiosta myymälän energiankulutus pysyy nykyisellä tasolla, vaikka kylmäkalusteiden määrä kasvaa kolmanneksella. Kylmäkalusteiden kansitus ja ovet parantavat myös tuotteiden laatua.

– Tämä on tekniikkaa, johon tulemme siirtymään kaikissa Sale-myymälöissämme laitteiden uudistamisen myötä. Meidän pitää jatkuvasti miettiä uusia ja järkeviä ratkaisuja, joilla pystytään pienentämään energiankulutusta ja myymälöidemme hiilijalanjälkeä, korostaa Keskimaan Sale-ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen.

Keskimaalla on tällä hetkellä 14 Sale-pienmyymälää Keski-Suomessa. Myymälöitä on vuosien 2011-2012 aikana uudistettu ripeästi: ennen Multiaa Sale-remontit on toteutettu Hankasalmen asemalla, Konginkankaalla, Niemisjärvellä ja Pylkönmäellä.

Multian Salen remonttikustannukset ovat noin 220 000 euroa.

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen, 050 321 2631
myymäläpäällikkö Jukka Laurila, 040 849 6971

 

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 110 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs