Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » KEMIN MATKAILU TUO AINUTLAATUISEN MAJOITUSVAIHTOEHDON MERI-LAPPIIN

Kemin Matkailu Oy - Kemi Tourism Ltd.

KEMIN MATKAILU TUO AINUTLAATUISEN MAJOITUSVAIHTOEHDON MERI-LAPPIIN

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2016 klo 15:50
Julkaisija: Kemin Matkailu Oy - Kemi Tourism Ltd.

Kemin Matkailu esittelee meren äärelle joulukuussa 2016 nousevat Seaside Glass Villat

 

Kemin Matkailu laajentaa toimintaansa ja haluaa kehittää ympärivuotisia matkailupalveluita Kemissä. Yhtiö kilpailutti kevättalvella meren rannalle rakennettavat villat. Tarjouksia tuli useita ja Ylikiiminkiläinen Mammuttikoti vei voiton. Villat rakennetaan syksyn aikana ja ne ovat valmiina Joulukuun alussa 2016. Tarjouspyyntö tehtiin 14 villasta ja optio on 22 upean merinäköalan tarjoavaa pientaloa. Idean pääosin lasista olevasta Villasta on keksinyt muotoilija Ilmari Mäenpää. Villat tullaan rakentamaan hirrestä ja lasista Mansikkanokan alueelle, jonne myös seuraavat LumiLinnat rakennetaan.

”Villat ovat osa ympärivuotisen LumiLinnan suunnitelmaa, sillä ympärivuotinen toiminta aloitetaan majoituspalveluiden kehittämisellä. Villat palvelevat matkailijoita jokaisena vuodenaikana. Matkailuvaunualue palvelee vieressä entisellä paikallaan kesällä 2016, jolloin aluetta myös kehitetään ja rakennetaan palvelemaan laadukkaasti ja monipuolisesti LumiLinna-alueelle saapuvia matkailijoita,” kertoo Kemin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Susanna Koutonen

”Lasi on Villoissa pääroolissa, sillä haluamme luoda majoituksen lisäksi matkailijoille elämyksiä. Seaside Glass Villassa voi lämpimässä mukavasti nauttia olostaan ja lasiseinien ja osittain lasista olevan katon ansiosta olla osa luonnon suurta juhlaa kaikkina vuodenaikoina, ” Koutonen jatkaa. Myyntipäällikkö Tomi Sipola toteaa, että ”Villat ovat laadukas vaihtoehto myös luxusta vaativille matkailijoille ja vastaavat kansainvälisten asiakkaiden kysyntään. Näin tarjoamme matkailijoille loistavan mahdollisuuden katsella revontulia ja ihmetellä keskiyön aurinkoa.”

Kemissä ainutlaatuista muuhun Lappiin verrattuna on meri, joka mahdollistaa monenlaiset aktiviteetit matkailijoille ympäri vuoden. Talvella jäätyvän meren päällä voidaan ajaa rallia ja kulkea muun muassa Husky-valjakolla. Kesällä yötön yö mahdolistaa mm. ympärivuorokautisen kalastuksen ja veneilyn kauniissa saaristossa. Toivomme, että ympärivuotinen matkailu tuo lisää matkailutyöpaikkoja ja vahvistaa matkailun asemaa Meri-Lapissa. 

Seaside Glass Villat ja Mammuttikoti

Mammuttitalot rakennetaan suomalaisesta hirrestä ja puusta. Hirsitalo on ekologinen ja turvallinen valinta. Se kuormittaa ympäristöä jo rakennusvaiheessa huomattavasti vähemmän kuin muut talot. Talot ovat tunnettuja yksilöllisyydestään ja ne rakennetaan asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Kaikissa materiaaleissa kiinnitetään huomio laatuun. Villojen koko on 21 m2, niissä on viihtyisä makuutila, pienkeittiö, wc- ja suihkutilat.

Kysyntä on yllättänyt positiivisesti

Pitkään on kysytty ja kaivattu Kemiin uutta korkeatasoita majoitusta ja nyt, kun olemme kertoneet asiakkaille uudesta tuotteestamme ovat Villat herättäneet suurta kiinnostusta. Ennakkovarauksia on otettu vastaan ja määrä on ylittänyt jo alkuun suunnitellun kapasiteetin. Talvisesonkiaikana, joulukuun puolesta välistä huhtikuun puoleen väliin, Villan hinta on alkaen 600 €/ yö. Hinta sisältää aamiaisen, rajattoman internetyhteyden ja tabletin käytön vierailunsa ajaksi. Tiedustelut ja varaukset voi tehdä Kemin Matkailun myyntitoimistoon sales@visitkemi.fi tai 016 258 878.
Lisätietoja: Tiedottaja Noora Barria, 040 149 6303, noora@visitkemi.fi ja Toimitusjohtaja Susanna Koutonen, 050 340 8856, susanna.koutonen@visitkemi.fi

Liitetiedostot

Kemin Matkailu Oy on Kemin kaupungin omistama yhtiö. Olemme toimineet laadukkaiden matkailupalvelujen tuottajana ja kehittäjänä, ja vastanneet Jäänmurtaja Sampon risteilyjen markkinoinnista ja myynnistä vuodesta 1987 alkaen, ja Kemin LumiLinnan toiminnasta vuodesta 1996 alkaen. Nämä brändit yhdistettiin saman yhtiön alle vuonna 2008, kun Kemin Matkailu Oy perustettiin. Omien kohteidemme lisäksi tarjoamme myös muita palveluja – olipa kyse majoituksesta, aktiviteeteista tai muista matkailu- ja ohjelmapalveluista.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs