Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » KEIHÄÄNHEITTÄJÄ ANTTI RUUSKANEN ERÄTUKUN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Erätukku Oy

KEIHÄÄNHEITTÄJÄ ANTTI RUUSKANEN ERÄTUKUN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2016 klo 08:00
Julkaisija: Erätukku Oy

Keihäänheiton  Olympiapronssimitalisti, sekä Euroopan mestari Antti Ruuskanen on solminut yhteistyösopimuksen Erätukku Oy:n kanssa. 

Pohjois-Savon Pielavedeltä kotoisin oleva Ruuskanen on innokas maastossa liikkuja, metsästäjä ja kalastaja. Metsästä ja järvistä itse hankitut raaka-aineet ovat mieluisa osa keihäänheittäjän ruokavaliossa. Tämän yhteistyön myötä myös Erätukku Oy saa arvokasta käyttäjäpalautetta omille tuotteilleen.

-  Urheilijalle tulee paljon matkapäiviä. Metsästys ja kalastus ovat hyvä vastapaino välillä kiireiseen aikatauluun, ja Pielavesi tarjoaa loistavat olosuhteet kaikille eräilystä syttyville asukkailleen. Maastoon tulee lähdettyä usein, kertoo Ruuskanen ja jatkaa, ”Erätukku on aina ollut sellainen karkkikauppa, jossa on käyty fiilistelemässä ja hakemassa varusteita. Tuntuu hienolta, että saan yhteistyökumppaniksi itselleni tärkeän metsästys- ja kalastusharrastuksen piiriin lukeutuvan yrityksen!”

Erätukku on suosittu ulkoilu- ja erätuotteiden ostospaikka Suomessa. Erätukun asut ja jalkineet suunnitellaan suomalaisiin olosuhteisiin suomalaisten suunnittelijoiden toimesta. Tuotteet ja niissä käytetyt ratkaisut testataan huolellisesti ennen markkinoille tuomista. Tuotetiimi koostuu kokeneista ulkoilijoista ja metsästäjistä, joista monilla on vuosikymmenien kokemus lajistaan.

-  Antti on sekä mieluisa että hyödyllinen yhteistyökumppani Erätukulle. Valoisan ja positiivisen persoonan lisäksi saamme hänen kauttaan arvokasta käyttäjäkokemusta; huippu-urheilija on tottunut luottamaan käytössään oleviin välineisiin ja ennen kaikkea niiden toimivuuteen huippusuorituksiin tähdättäessä, tällaisen näkökulman mukaantulo antaa myös meille varustevalmistajana lisää hyödyllisiä vinkkejä, sanoo Erätukun toimitusjohtaja Markku Lampela.

-  Tervetuloa erätukun yhteistyökumppaniksi ja menestystä kohti Rioa, toivottaa Lampela.

Lisätietoa:

Erätukun toimitusjohtaja Markku Lampela, puh. 0400 680 430.

Erätukku - Hirveen hyvä ulkoilukauppa

Erätukku on Suomen johtava ulkoilun, retkeilyn, metsästyksen ja kalastuksen ostospaikka.

http://www.eratukku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs