Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Käytettyjen autojen kauppa käy välipäivinä vilkkaasti

Kamux

Käytettyjen autojen kauppa käy välipäivinä vilkkaasti

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2015 klo 13:47
Julkaisija: Kamux

Joulun ja uudenvuoden välipäivät ovat saaneet kuluttajat liikkeelle, ja käytettyjen autojen kauppa on käynyt vilkkaasti maanantaista lähtien.

- Joulun jälkeisinä arkipäivinä käytettyjen autojen myynti on käynyt tänä vuonna hyvin, Kamuxin konsernijohtaja Juha Kalliokoski kertoo.

Auton ostaminen on tänä päivänä koko perheen hankinta, ja välipäivinä perheillä on parempi mahdollisuus käydä tutustumassa vaihtoehtoihin. Käytettyjen autojen kauppa ei heilahtele paljoakaan suhdanteiden mukaan. Se liittyy vahvasti aitoon tarpeeseen, joka elää elämäntilanteiden mukana pitkälti riippumatta siitä, miten suhdanteet yleisesti kehittyvät.

- Kauppa käy silloin, kun hinta on kohdallaan, ja yleensä melko tasaisesti ympäri vuoden. Näin vilkasta välipäiväkauppaa en kuitenkaan ole ennen nähnyt, vaikka autokaupan parissa olen työskennellyt pitkälti yli kymmenen vuotta, Kalliokoski jatkaa.

Kamux on myynyt tänä vuonna jo yli 24 000 autoa, minkä johdosta yritys uskoo olevansa johtava toimija käytettyjen autojen kaupassa Suomessa. Käytetyn auton ostaminen koetaan taloudelliseksi ja järkeväksi vaihtoehdoksi, jolloin rahaa riittää myös muihin tarpeellisiin hankintoihin.  

- Tänä päivänä asiakkaat odottavat myös aktiivista ja palvelevaa otetta myyjältä. On tärkeää, että autokauppaan on helppo ja mukava tulla, Kalliokoski muistuttaa.

 

Lisätietoja: konsernijohtaja Juha Kalliokoski, puh. 050 544 5538

Kamux Oy lyhyesti

Kamux on kasvava ja kansainvälistyvä käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut ketju. Ensimmäinen Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa, ja reilussa kymmenessä vuodessa Kamuxista on tullut Pohjoismaissa merkittävä vaihtoautokaupan osaaja. Suomessa toimipisteitä on 32, Ruotsissa 8 ja Saksassa ensimmäinen avautui joulukuussa 2015. Kaikkiaan yritys on historiansa aikana myynyt yli 100.000 autoa. Vuonna 2014 Kamux-konsernin liikevaihto oli 217 miljoonaa euroa . Kamux työllistää 220 autokaupan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs