Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Kauppakeskukset alkavat julkaista kävijä- ja myyntitietoja

Kauppakeskukset alkavat julkaista kävijä- ja myyntitietoja

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2015 klo 14:35
Julkaisija: Suomen Kauppakeskusyhdistys ry

Suomen Kauppakeskusyhdistys aloittaa kauppakeskusten kävijä- ja kokonaismyyntitietojen julkistamisen kvartaaleittain. Mukana on 32 keskuksen tiedot. Hankkeen tavoitteena on parantaa toimialan tunnuslukujen vertailtavuutta ja läpinäkyvyyttä.

Markkinatilanne on nyt kaupan alalla erittäin haastava. Kootun tiedon valossa näyttää siltä, että kauppakeskukset ovat pärjänneet tilanteessa hyvin – sekä kauppakeskusten kävijämäärät että kokonaismyynnit ovat pysyneet lähes ennallaan. Vetovoimaisille palvelukeskuksille on tilausta.

Viimeisten kahdentoista kuukauden aikana kävijämäärä nousi edellisvuodesta 0,4 prosenttia ja kokonaismyynnin laskiessa 0,6 prosenttia. Joulukuussa 2014 kävijämäärät laskivat edellisvuodesta 0,4 prosenttia ja kokonaismyynnissä oli laskua prosentin verran.  

”Kauppakeskusliiketoiminnan johtamisen kannalta kokonaiskuva markkinatilanteesta on ensiarvoisen tärkeä. Tähän tarpeeseen Kauppakeskusyhdistys on nyt luonut uuden tietopalvelun”, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Pertti Vikkula. Tiedot kokoaa KTI Kiinteistötieto Oy.

Hankkeeseen osallistuneet kauppakeskukset saavat omat tietonsa käyttöönsä. Paikallisesta tilanteesta voi olla yhteydessä suoraan kauppakeskuksen johtoon. Mukana ovat seuraavat kauppakeskukset:

 

Ainoa
Entresse
Iso Omena
Lippuvaiva
Sello
Arabia
Citycenter
Columbus
Forum
Galleria Esplanad
Itis
Kaari
Kamppi
Myyrmanni
Willa
Forum
Pasaati
Zeppelin
Matkus
Karisma
Trio
IsoKristiina
Stella
IsoKarhu
Mylly
Sampokeskus
Plaza
Duo
Koskikeskus
Rajalla På Gränsen
Skanssi
Elo

Lisätietoja:

Pertti Vikkula, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Kauppakeskusyhdistys, puh. 0400 830 056
Johanna Aho, asiamies, Suomen Kauppakeskusyhdistys, puh. 040 485 7596

 

Suomen Kauppakeskusyhdistys ry on kauppa- ja ostoskeskusten järjestö, jonka toiminnassa omistajat, kauppa, palvelut, alan asiantuntijat ja kauppakeskusjohto kohtaavat. Järjestön jäseninä ovat maan merkittävimmät kauppakeskukset ja kauppakeskusomistajat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs