Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » IKEA pyytää asiakkaitaan palauttamaan LOCK-, HYBY- ja RINNA-plafondit

 IKEA Oy

IKEA pyytää asiakkaitaan palauttamaan LOCK-, HYBY- ja RINNA-plafondit

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 08:00
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA pyytää kaikkia LOCK-, HYBY- tai RINNA-plafondin ostaneita asiakkaita poistamaan tuotteen välittömästi käytöstä ja palauttamaan sen lähimpään IKEA-tavarataloon.

IKEA on saanut asiakkailta ilmoituksia plafondin lasikuvun irtoamisesta ja putoamisesta. Muutamassa tapauksessa kuvun putoaminen on aiheuttanut lääkärinhoitoa vaatineita vammoja. Suomessa henkilövahinkoja ei ole raportoitu.

IKEA suhtautuu tuoteturvallisuuteen äärimmäisen vakavasti. Kaikki tuotteet testataan tarkoin, jotta voidaan olla varmoja siitä, että ne täyttävät kaikki turvastandardit ja lainsäädännön vaatimukset. Tästä huolimatta IKEA on saanut ilmoituksia LOCK- ja HYBY-plafondien kupujen putoamisesta. Uusien onnettomuuksien estämiseksi IKEA vetää nyt kaikki LOCK-, HYBY- ja RINNA-plafondit markkinoilta. RINNA-plafondia ei ole myyty Suomessa.

LOCK- ja HYBY-plafondit ovat olleet myynnissä kaikilla IKEA-markkina-alueilla, LOCK vuodesta 2002 ja HYBY vuodesta 2012 alkaen. RINNA-plafondia on myyty 11:ssä Euroopan maassa ja Kiinassa vuodesta 2010 alkaen.

LOCK-, HYBY- ja RINNA-plafondit voi palauttaa mihin tahansa IKEA-tavarataloon. Palautus ei edellytä ostokuittia, ja tuotteiden hinta hyvitetään asiakkaalle. IKEA pahoittelee tapauksesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. Lisätietoa IKEA-asiakaspalvelusta (09 3482 9400 tai asiakaspalvelu@ikea.com).

IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 328 tavarataloa 28 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa, sekä IKEA-lähipiste Jyväskylässä. www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs